Drop down menu

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

onsdag 29 mars 2017

Vilken bok av Kasie West!?!? Hjälp!

Hej bloggisen!! Är inte precis så aktiv direkt, men har påbörjat 3 recensioner som jag verkligen behöver ha upp - så ni får kanske höra från mig snart! Jag vill verkligen skriva mer, men jag har inte tid till det för tillfället :(

MEN - en snabb fråga! Jag ska beställa hem böcker i samband med bokrean (som snart slutar...måste beställa typ senast imorgon) och tänkte beställa en engelsk bok av författaren Kasie West. De böckerna jag överväger mest är On the fence eller The fill-in boyfriend. buhu, vill verkligen ha alla, de är så fina och verkar så bra!!

Men nu vänder jag mig till er!! Vilken av de här 3 tycker ni är hennes bästa? Vilken har du läst? Vilken borde jag börja med? Ska jag läsa de i någon speciell ordning? På goodreads tyckte jag att jag läste att man i en annan bok av henne fick reda lite smått på hur det gick för några karaktärer i boken innan, så därför jag undrar... vill inte spoila genom att lyckas läsa fel, haha.

kommentera gärna nu & vi hörs förhoppningsvis snart, kramkram!!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna en söt liten kommentar! ♥ Det kan vara saker som att du gillade inlägget, någon bok som verkar intressant, ett boktips, jag har ett tips till din blogg eller om det är något som ser konstigt ut eller inte funkar. Feel free to write, om vad som helst. För lite längre frågor eller något annat kontakta mig på : Hannah.blogg14@gmail.com , annars går det i kommentar! :) PS. Kryssa i "AVISERA MIG" för att få ett mail när jag svarat på din kommentar!

Du gillar kanske även:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...