Drop down menu

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

tisdag 12 juli 2016

Sommartaggen: #2016

Jag hade ingen aning om att jag var taggad av Steffi på Bokcirkeln att göra Sommartaggen (som jag gjort tidigare år), så jag gör den här taggen hyfsat sent. Det känns lite svårt att välja ut vilken bok som kommer bli bäst m.m., då jag redan läst ett antal böcker som varit bra och så. Men vi försöker! Och tack så hjärtligt för taggen, jag behöver få lite push att skriva! ♥

Här hittar ni 2015's svar på denna tag!


Vilka 5 böcker bara MÅSTE hinna läsas i sommar?


Kanske nått sånt...


Vilken bok är du egentligen inte sugen på men känner att det är dags att ta tag i?
 
Jag borde försöka läsa något av hypade Jojo Moyes, då jag har Etthundra mil hemma, som jag köpte för typ en femma på loppis. Fast den lockar inte så jätte mycket och egentligen skulle jag ju vilja läsa Livet efter dig, som filmatiserats! Åhh, svår situation.


Var är bästa stället att läsa i sommar?


Jag älskar att ligga ute på en filt hos mina mormor och morfar medans solen värmer en. Att bara ligga där och koppla av! Och att läsa en bok därute är inte heller helt fel!


Handen på hjärtat, var tror du faktiskt att du kommer att läsa någonstans?
 

Min säng, as usually.


Vilken bok tror du kommer att blir sommarens bästa?


Redan läst några, men kanske Glassvärdet av Victoria Aveyard? Tror den kommer vara spännande! 

Vilken bok borde alla läsa i sommar?

 
En Sarah Dessen bok! Och, där kom jag på att jag borde införskaffa mig en ny i år.


Strand eller hängmatta?


Jag har ingen hängmatta, har aldrig haft och aldrig testat - så stranden!


Deckare eller roman?


Jag älskar deckare, men just "roman" innefattar så många fler genrer. Liksom thrillers är ju också spännande. Och kärleksböcker underbara. Så roman.


Favoritgenre?


Svårt. Jag vet faktiskt inte. Med deckare och spänning och thrillers så älskar jag det där drivet, att man bara MÅSTE läsa vidare. Men samtidigt är contemporarys ibland underbara. Dystopier, suck. Vissa underbara, men ja.. kanske om det är lite fantasy med. Så mitt slutgiltliga svar: Jag vet inte, beror på situationen kanske.

 
Vad har du för planer i sommar?


Ta det lugnt, slappa, läsa, göra grejer, vara med kompisar, ut och resa m.m. Om någon vecka ska jag och min familj ta husvagnen till min farmor för att möta upp min farbror med familj och sen ska vi kanske åka vidare och campa mer, kanske Öland eller liknande.

Sen ska jag någongång ut till min kompis sommarstuga med en till vän och fira hans födelsedag! Veckan innan skolan börjar ska jag på konfirmationsläger och söndagen, dagen innan, skolan börjar så konfirmeras jag! (förstå vad klyftigt att lägga den dagen innan skolan börjar, man har ju liksom fullt upp ändå, och svårt för folk som reser att komma hit på en söndag när det är jobb på måndagen, suck)


Vad är bästa att äta på sommaren?
 

Glass. Men något ännu bättre är att man kan plocka smultron, röda vinbär, hallon och jordgubbar hos min mormor och morfar. Det är inte helt fel!
Är du badkruka eller hoppar du i direkt?


Om vi säger såhär, jag är sällan och badar här på min ort, för att ja nej. Men när jag väl är någon annanstans eller utomlands så hoppar jag i direkt. (eller ja, man tar det stegvis och doppar sig inte helt först, men när jag väl är doppad så kan jag stanna hur länge som helst) För att det är underbart att bada! Så ingen badkruka är jag när jag väl ska bada.
 
 
Alla som vill är välkomna att göra denna tag! Kraaaam!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna en söt liten kommentar! ♥ Det kan vara saker som att du gillade inlägget, någon bok som verkar intressant, ett boktips, jag har ett tips till din blogg eller om det är något som ser konstigt ut eller inte funkar. Feel free to write, om vad som helst. För lite längre frågor eller något annat kontakta mig på : Hannah.blogg14@gmail.com , annars går det i kommentar! :) PS. Kryssa i "AVISERA MIG" för att få ett mail när jag svarat på din kommentar!

Du gillar kanske även:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...