Drop down menu

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

söndag 11 september 2016

Håller på och läser "Vi är en"!

Bildresultat för vi är en sarah crossanHej alla! Det här bli bara ett snabbt inlägg, såhär på kvällskvisten. Det är nämligen så att jag just nu håller på och läser Vi är en av Sarah Crossan, som handlar om två ihopväxta tvillingar. Men det jag tänkte säga att det är till en bloggstafett hos B. Wahlströms och här kommer nämligen schemat för det. Brukar alltid vara så dålig på att publicera det, men denna gång ska jag allt göra det, haha.

 
BloggDatum
http://maddesbokhylla.blogg.se2016-09-17
http://agnesbokblogg.blogspot.se2016-09-18
http://petrasbokblogg.blogspot.se2016-09-19
drawreadandtakeaphoto.blogspot.se2016-09-20
www.boozenbooks.wordpress.com2016-09-21
http://swebookobsession.blogspot.se2016-09-22
http://bibliotekarier.blogspot.se2016-09-23
littletreeofstories.wordpress.com2016-09-24
bookishglimmer.se2016-09-25


Så bloggstafetten kickas igång om sådär typ 6 dagar, på lördag i alla fall. Så ni får hålla utkik efter mitt inlägg! Hoppas hoppas hoppas att jag hinner. Är sjukt pressad av ett prov just nu, terminens första i nian. Är så jäkla skraj, även om allt har gått superbra i alla andra årskurser.

Förresten, så är jag så himla sugen att göra en bookhaul i videoform. För på sista tiden har det trillat innan ovanligt många böcker! SKULLE NI vilja se det? Haha. Får eventuellt filma med min skol-Ipad, för både mobilen och min kamera är proppfulla, och det går inte riktigt att tanka över de just nu. Blir ju inte bästa kvalitén, men testade lite och det ska nog gå! Får faktiskt eventuellt använda min bokhylla som stöd, haha.

 
Kramkram på er! Så ses vi förhoppningsvis snart!
 
 

2 kommentarer:

  1. Vi är en verkar superbra! Och jaa! Hade varit mycket skoj att se en video :))

    SvaraRadera
  2. Ja skulle vara riktigt roligt med en videohaul!!

    SvaraRadera

Här kan du lämna en söt liten kommentar! ♥ Det kan vara saker som att du gillade inlägget, någon bok som verkar intressant, ett boktips, jag har ett tips till din blogg eller om det är något som ser konstigt ut eller inte funkar. Feel free to write, om vad som helst. För lite längre frågor eller något annat kontakta mig på : Hannah.blogg14@gmail.com , annars går det i kommentar! :) PS. Kryssa i "AVISERA MIG" för att få ett mail när jag svarat på din kommentar!

Du gillar kanske även:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...