Drop down menu

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

söndag 2 augusti 2015

Läsrapport: Juli 2015

Okej, den här läsrapporten kommer inte se exakt likadan ut som de föregående. Anledningen är att jag inte läst ut EN ENDA BOK under hela Juli. Därför känns vissa frågor lite överskattade. Jag läser extremt lite på sommaren, för då vill jag göra så mycket annat. Jag läser nog mest när skolan är igång, för att läsa böcker under den tiden lugnar typ ner mig om jag är stressad och så. Får mig att koppla av. Sen så brukar jag läsa en bok innan jag ska sova när skolan i gång, men på sommarlovet är jag uppe till minst 12 om nätterna, och då orkar jag bara inte läsa. Tror inte min mamma skulle tillåta det heller, haha.


Men i alla fall, i Torsdags, den 30:e Juli så började jag läsa en bok. Bara det är ju något! Boken är Allt och lite till av Sarah Dessen, som består av 430 sidor. Och i förrigår så tror jag att jag hade läst över drygt 250 sidor, så halvvägs hann jag ju komma på de där 2 dagarna. Så något har jag ju läst. Men det är ju pinsamt, att inte läst ut en enda bok. Jag får köra hårt i höst istället!


 
Köpta böcker: 0
Böcker jag fått: 6 böcker, bookhaul kommer!
 
Jahapp, vad ska man diskutera nudå? Jo, jag läser ju en Sarah Dessen bok. Och jag älskar ju hennes böcker. Men Allt och lite till har aldrig riktigt känns rätt. Jag gillar inte att det ska vara ett triangeldrama, typ. Det tog ungefär 200 sidor innan jag började komma in i den någorlunda. Jag gillar Theo, men tycker sjukt synd om Luke ändå. Liksom alla minnen de har, och att hon kysste Theo samma dag. Men det som händer, händer. Men det här kommer vara långt ifrån en favorit av Dessen... synd nog. Men redan efter att ha läst baksidan för första gången, så var jag tveksam på denna. Denna känns inte lika mycket feel-good och somrig som hennes böcker brukar vara annars. Aja, jag har ju inte läst ut den än, så det kan ju ändras lite.
 
 
Så Juli var väl inte precis den bästa läsmånaden, men månaden har varit riktig underbar ändå, liksom jag var ju utomlands, och det är verkligen avkoppling för mig! Ska försöka få upp ett inlägg om resan, för vet att åtminstone en person vill ha ett! ;) Är självklart sugen på att göra ett sånt inlägg jag med.
 
Läste ni mycket i Juli? Har någon läst Allt och lite till av Sarah Dessen? Vad tyckte du? Har ni varit med om något kul? Kommentera något intressant vetja!
 
Alltså, alla bilder blir riktigt pissiga när jag laddar upp de här i blogger, fast de är hur bra som helst när jag tar de med min mobilkamera!! Varför blir det så? Någon som vet hur man får de bättre? De får vara så här nu, orkar inte fixa ny. D: Tacksam för hjälp!
 
 

8 kommentarer:

  1. Jag började precis läsa Allt och lite till! Jag har bara läst några kapitel ännu så jag vet inte riktigt vad jag tycker om den. Helt ok är den i alla fall.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Okej, jo okej håller jag med om att den är :) vad tyckte du när du läst ut den?

      Radera
  2. Jag läste ut Allt och lite till för drygt 1 år sedan och jag tycker ungefär som du. Boken kändes inte så mysig som de tidigare och jag fastnade inte för några karaktärer. Och det här med triangeldramat förstörde stämningen helt och hållet, enligt mig. Den mysiga stämningen som annars finns i Sarah Dessens böcker försvann liksom. Men den senast översatta boken, Du är aldrig ensam, överraskade mig rejält och var riktigt bra. Trodde faktiskt den skulle likna Allt och lite till mer! Trevlig blogg, förresten!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det du sa är liksom "on point" med vad jag tyckte!! Och liksom det där med triangeldramat.. först gillade jag inte riktigt Luke, sen så älskade jag Theo innan de blev tillsammans, och när hon och Theo blev tillsammans så började jag helt random SAKNA Luke och älska deras relation trots att de inte var tillsammans något enorm. (hänger du med? haha!) Åh okej, ska självklart läsa den någon gång :) men känner att jag behöver en paus från Dessen, haha.

      TACK så mycket! :D <3333 det värmer! du har en superfin blogg du med :)

      Radera
  3. Sv: Eller hur? Ja just det! Hade du det bra? Spanien är ju bara för bra alltså ;) Tack! Tror jag kommer ha det fantastiskt bra, det har jag i alla fall haft hittills <333 :p Ja, MASSVIS MED SOL. Det är drygt 38 grader om dagarna, så sol och värme är det gott om. Hoppas jag hinner bli lite brun innan det är dags att flyga hem till Sverige igen ;) Lovar att ta massor med bilder som jag kan visa när jag kommer hem! :) //Kraaamar <3

    Haha, förstår förvirringen. Jag var väl kanske inte särskilt klar när det gäller den biten. Till Spanien hade jag sällskap med min morbror, hans fru och mina kusiner då de precis varit och hälsat på hemma i Sverige. Men på vägen hem flyger jag ensam och får klara mig själv (iiih, är lite spänd inför det, men det kommer nog gå finfint). Hoppas det blev lite klarare nu, haha :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, jaaa Spanien <3333 Du verkade ha det så mysigt! Och jag med för den delen! :D Haha, ja det blev lite klarare nu, tack för förklaringen ;) kraaaam <3

      Radera
  4. Jag har taggat dig i en tag; http://agnesbokblogg.blogspot.se/2015/08/har-du-last-tag.html?m=1

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så mycket för taggen bästa Agnes! :) Den är gjord nu! <3

      Radera

Här kan du lämna en söt liten kommentar! ♥ Det kan vara saker som att du gillade inlägget, någon bok som verkar intressant, ett boktips, jag har ett tips till din blogg eller om det är något som ser konstigt ut eller inte funkar. Feel free to write, om vad som helst. För lite längre frågor eller något annat kontakta mig på : Hannah.blogg14@gmail.com , annars går det i kommentar! :) PS. Kryssa i "AVISERA MIG" för att få ett mail när jag svarat på din kommentar!

Du gillar kanske även:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...