Drop down menu

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

torsdag 19 november 2015

Surprise, surprise!

I förrigår (har inte haft någon tid alls att skriva om det än, och detta blir ett kort inlägg) så väntade det en överraskning när jag kom hem!! (ni har nog också fått, men ändå) NÄMLIGEN Modernistas vårkatalog!! Visste att jag skulle få den någon gång, men hade ingen aning om att de skickade ut den så tidigt? De vill att man ska få vänta olidligt länge, haha.
 
 
Det roligaste av allt är väl att detta är min första bokkatalog ever, då jag är ny på det här med recensionsexemplar-fronten. Så när man väl fick den här så kändes det verkligen som att NU är jag verkligen en erkänd bokbloggare. Och MITT lilla bloggnamn stod till och med på baksidan av plasten kring tidningen. (iiihh) Det var typ det roligaste med att få katalogen haha, utöver att kunna spana in böckerna! Förresten, är det fler förlag som skickar ut såna här kataloger? Och min mamma hade ingen aning om vad detta var för något, haha. För om man inte känner till förlaget, så vet man ju faktiskt inte att det handlar om böcker. För ja, omslaget avslöjar ju inte precis så mycket.
 
 
MEN, en så himla fin katalog! Modernistas bilder och bokomslag är ju helt underbara. Någon som håller med??! Den är så fin, så den får stå här för tillfället:
 
 
Alltså, min fritid har varit super lite den här veckan. Varenda jävla timme efter skolan har jag pluggat. (har dock nästan skrivit klart en recension!) Och nu ska vi läsa bok i skolan också, vilket stör min läsordning hemma. För gillar inte att läsa flera, och behöver verkligen läsa KLART en bok tills på lördag, då jag och mina skypisar ska snacka. Press? Ja, något sådant ja. Blir så himla rörigt i min hjärna. Båda behövs ju prioteras...
 
Vad tycker ni om Modernistas vårutgivning? Själv har jag hittat några som jag är intresserade av!
 

6 kommentarer:

  1. Jag fick också den katalogen, så kul att det stod bloggnamnet på adresslappen!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, precis! Hittade du några intressanta böcker då? :)

      Radera
  2. Ja visst är de fina!?! Och äsch då, är också inne i en stressig period just nu så förstår dig fullständigt :( och ingen press ifall du inte hinner, du kan ju berätta om det du hunnit läsa iallafall tycker jag :) kramizar <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jaaa, att modernista jämt och ständigt lyckas! (ibland känns det dock som om deras omslag kan bliii lite för mycket, men bara ibland)

      usch, tur att det är jul snart! du får en peppkram från mig! <3 och det löste sig, hann fint! :) haha. Hundra sidor gick ju faktiskt ganska snabbt och läsa ändå!

      Radera
  3. Hej Hannah!

    Jag mejlade dig för några dagar sen om att det är dags att uppdatera deltagarlistan för läsutmaningen. Har du fått det?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Jana!

      Ja, jag har fått ditt mail och svarat dig ... Skumt! Har inte du fått mitt? Ska jag testa att skicka igen annars? Men jag sa att jag skulle försöka nu till helgen, men har inte hunnit än! Kan försöka snabbt ikväll, om jag får någon fritid utöver läxorna vill säga. Kram på dig!

      Radera

Här kan du lämna en söt liten kommentar! ♥ Det kan vara saker som att du gillade inlägget, någon bok som verkar intressant, ett boktips, jag har ett tips till din blogg eller om det är något som ser konstigt ut eller inte funkar. Feel free to write, om vad som helst. För lite längre frågor eller något annat kontakta mig på : Hannah.blogg14@gmail.com , annars går det i kommentar! :) PS. Kryssa i "AVISERA MIG" för att få ett mail när jag svarat på din kommentar!

Du gillar kanske även:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...