Drop down menu

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

onsdag 3 augusti 2016

Tips på två tävlingar!

Tänkte titta in här en snabbis och tipsa om två tävlingar!

Den första tävlingen pågår hos Alba på boklyckan och avslutas på lördag [6/8] , så vill du vara med är det bäst att skynda dig! Det är en tävling med kluringar av olika slag och du är med och tävlar om ett bokpaket från bästa Modernista. (båda ettan, tvåan och trean får pris!)

Den andra tävlingen ramlade jag in på här om dagen och det är nämlingen så att Bokhuset lottar ut boken Du, bara. SJÄLVKLART måste jag vara med, bara för att alla läser och hyper denna. Och jag var inte så flitig och bad om ett rec-ex: så det här är min chans nu. Please, haha.


 du-baraInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna en söt liten kommentar! ♥ Det kan vara saker som att du gillade inlägget, någon bok som verkar intressant, ett boktips, jag har ett tips till din blogg eller om det är något som ser konstigt ut eller inte funkar. Feel free to write, om vad som helst. För lite längre frågor eller något annat kontakta mig på : Hannah.blogg14@gmail.com , annars går det i kommentar! :) PS. Kryssa i "AVISERA MIG" för att få ett mail när jag svarat på din kommentar!

Du gillar kanske även:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...