Drop down menu

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

lördag 24 december 2016

Jag önskar er alla...... en riktigt god jul!!

Hoppas att ni har någon/några som ni håller kär att fira med och att ni alla får några roliga bokiga klappar i år! Faktiskt osäker om jag får så många, då majoriteten är på engelska och har ganska så lång leveranstid men who knows?

Kände för att önska er en god jul i alla fall - trots att jag varit så frånvarande härifrån! Men vet ni, nästa år ska jag för fasen försöka få ordning på bloggen. Kanske börja skriva och fotografera mer, vi får se. Men planerar på att bestämma t.ex. specifika dagar då jag måste skriva på bloggen, för annars gör jag det aldrig. Har i alla fall två inplanerade dagar i min kalender (i januari redan) då inlägg ska upp, 1 bloggstafett och 1 datum då en recension måste upp. Så håll ut, det kommer mer! <3 storaaaa kramar på er!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna en söt liten kommentar! ♥ Det kan vara saker som att du gillade inlägget, någon bok som verkar intressant, ett boktips, jag har ett tips till din blogg eller om det är något som ser konstigt ut eller inte funkar. Feel free to write, om vad som helst. För lite längre frågor eller något annat kontakta mig på : Hannah.blogg14@gmail.com , annars går det i kommentar! :) PS. Kryssa i "AVISERA MIG" för att få ett mail när jag svarat på din kommentar!

Du gillar kanske även:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...