Drop down menu

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

onsdag 24 december 2014

En liten julklapp till er

 
 
God jul på er mina läsare och alla andra! ♥
Google ska ha cred till bilderna, men jag satte ihop dem själv! Alltså tomten & texten. ;) Så lite cred till mig också, för det tog lite tid.
 
 
Jag har en liten julklapp till er, men ni väljer såklart om ni vill ta emot den eller inte. (Egentligen skulle jag vilja ha så att man skulle kunna trycka på paket och då kommer det upp ex, en text / bild med något. Men har ingen aning om det går att göra eller hur man gör, så vi kör den enkla vägen.)
 
 
Jo, jag hade ju en liten julklapp. Jag tänkte att vi kunde köra en follow for follow. Som ni kanske sett på sociala medier. Att om ni följer mig & min blogg. Sen kommenterar ni här under att ni gjort det, så följer jag er tillbaka. Lova gärna att inte avfölja direkt. :)
 
 
https://www.bloglovin.com/blog/12517857
 
och
 
 
 
Ni kan även följa mig med blogger / google. Kolla i kolumnen till höger och bläddra ner tills den slutar. (för att hitta!) För att följa mig där klickar ni på knappen där pilen pekar och sen så följer ni anvisningarna som kommer upp. Om ni följer en person så här så ser ni uppdateringarna av ens blogg när ni ska gå in på eran egen blogg. Ganska smart! Jag använder det mer än bloglovin.
 
Ni har fritt fram att välja vart ni följer mig. "Bloggintresserade" för de med blogspot & bloglovin för precis alla! Kom ihåg att kommentera när ni är klara! Hoppas ni tycker det här var en rolig idé, ingen förlorar ju precis på det.. och jag önskar nu er en riktigt god jul! ♥ Jag kör med "paketet" året ut!
 
Uppdate: Jag kom precis på att jag med bloglovin / blogger , kan följa någon med blogg.se, devote osv .. vilket jag inte trott innan! Så det går. Men jag tror att om du har en annan bloggportal än blogger så kan du inte följa mig med "bloggintresserade". Så jag inte rört till det för er. Ni följer mig vart ni vill, och säg vart jag ska följa er om ni vill.. annars tar jag oftast och följer via blogger.4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tack så mycket & god jul på dig med Alba! :D <3

   Radera
 2. Kul idé, så varför inte? Nya bloggar är alltid kul att hitta!

  Min blogg: www.bokhyllan.blo.gg

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så kul! :D Jag följer dig nu på bloglovin, men lägger kanske till dig på blogger också, för det är där jag kikar bland bloggarna jag följer! :)

   Radera

Här kan du lämna en söt liten kommentar! ♥ Det kan vara saker som att du gillade inlägget, någon bok som verkar intressant, ett boktips, jag har ett tips till din blogg eller om det är något som ser konstigt ut eller inte funkar. Feel free to write, om vad som helst. För lite längre frågor eller något annat kontakta mig på : Hannah.blogg14@gmail.com , annars går det i kommentar! :) PS. Kryssa i "AVISERA MIG" för att få ett mail när jag svarat på din kommentar!

Du gillar kanske även:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...