Drop down menu

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

söndag 4 oktober 2015

CLARA HENRY o LOLA! (bookhaul #7)

Okej, okej. Egentligen ska jag inte visa de här innan jag skriver min stora bookhaul, men kan bara inte låta bli!! Så, igår var jag inne till det som blir "stan" för mig - och där köpte jag 2 dyra böcker... för alltså det är ju så himla dyrt i fysiska bokhandlar, haha. (ca 220 kronor per bok) Men det är en helt annan känsla, att få ta hem sina bebisar alldeles själv! (Samt lite jobbigt, då man vill inte förstöra den inbundna bokens omslag.. man är så himla försiktig)
 
Så böckerna är Ja, jag har mens, hurså? av den magnifika Clara Henry samt den fristående fortsättningen på Anna och den franska kyssen - Lola och pojken i huset bredvid.
 
Jag är jätte peppad på båda av böckerna, för alltså det är en bok av Clara, och hennes röst kan jag tänka mig är väldigt underhållande. Sen så är jag även super pepp på Lola, då jag älskade Anna och den franska kyssen. Och jag slog upp en random sida i LOLA och då såg jag självklart St. Clairs namn, dog lite då, haha! Visste att han skulle vara med i boken, men alltså ååååh! OCH kolla hur fint de här 2 böckerna matchar varandra *-* Hoppas verkligen att Isla and the happily ever after (vet inte vad den kommer att heta på svenska än - någon som vet?) kommer passa lika bra med de två andra.

Äger NI någon av de här fina böckerna? Har ni läst någon av dem?
 
 

5 kommentarer:

 1. Åh började precis läsa Lola och pojken i huset bredvid och tycker den verkar väldigt lovande! Dessutom är det ju så kul att Anna och St. Clair är med!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, så bra! Och ja, det är ju typ det som är mest intressant ;) kram!

   Radera
 2. Åh, jag läser både de böckerna just nu! Såååå bra! Hoppas du också gillar dem!

  SvaraRadera
 3. Åh, två böcker jag vill läsa!! Har läst Anna och den franska kyssen så vill absolut läsa fortsättningen!! Wii! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, du borde önska dig dem i julklapp! Och kul att du hittat hit :) kram!

   Radera

Här kan du lämna en söt liten kommentar! ♥ Det kan vara saker som att du gillade inlägget, någon bok som verkar intressant, ett boktips, jag har ett tips till din blogg eller om det är något som ser konstigt ut eller inte funkar. Feel free to write, om vad som helst. För lite längre frågor eller något annat kontakta mig på : Hannah.blogg14@gmail.com , annars går det i kommentar! :) PS. Kryssa i "AVISERA MIG" för att få ett mail när jag svarat på din kommentar!

Du gillar kanske även:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...