Drop down menu

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

onsdag 23 mars 2016

Påsk-läsutmaning hos Mia!

 
Wii! Mia på Mias bokhörna har ordnat en liten påsk-läsutmaning!
Utmaningen startade idag, *host* och slutar på Annandag påsk, dvs. 28/3. Det är egentligen en tävling också. För att vinna ett än så länge hemligt pris så ska man läsa flest antal sidor + redovisa på bloggen vid minst 2 tillfällen. (Och instagramma, men ja, min instagram är ur funktion. Både privat och den mer öppna... så, det skippar vi)
 
Det känns alldeles för orimligt (och lite orättivst) för mig att vinna så jag kommer att lunka på i min egen takt - bara jag läser något varje dag från och med imorgon. För jag kommer inte hinna läsa något idag, eftersom jag skriver detta. Ett riktigt dilemma de här ... bloggandet / läsandet på kvällar.
 
Det här är böckerna jag tänkte välja mellan:
 
 
Först och främst läsa ut M varken mer eller mindre, som är påbörjad och snart snart utläst. Har liksom läst den sen sista dagen på sportlovet. Så den behövs. Sen skulle det verkligen passa att börja läsa om systrarna Cahill som är häxor - HUR passande vore inte det? Nu när påskkärringar och häxor härjar. Okej, det kanske inte är så mycket till häxor runt påsk. Men ändå. Good luck everyone! #eggetpask16
 


1 kommentar:

  1. Sv: Allt är toppen, hur är det själv? Har saknat dig massor! <3 Ja, skolan har tagit myyycket av min tid och ork och därför har bloggen tyvärr fått stå tom ett tag :// Däremot så hoppas jag att jag kommer tillbaka på banan nu igen och får mer tid för bloggandet :) Kram på dig! <3

    SvaraRadera

Här kan du lämna en söt liten kommentar! ♥ Det kan vara saker som att du gillade inlägget, någon bok som verkar intressant, ett boktips, jag har ett tips till din blogg eller om det är något som ser konstigt ut eller inte funkar. Feel free to write, om vad som helst. För lite längre frågor eller något annat kontakta mig på : Hannah.blogg14@gmail.com , annars går det i kommentar! :) PS. Kryssa i "AVISERA MIG" för att få ett mail när jag svarat på din kommentar!

Du gillar kanske även:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...