Drop down menu

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

onsdag 3 september 2014

Hades: Starcrossed #2

Författare: Josephine Angelini
Förlag: Bonnier Carlsen
Utgivningsår: 2012
Serie: Starcrossed #2
Sidantal: 500
Språk: Svenska
Originaltitel: Dreamless
Genre: Grekisk mytologi, fantasy, kärlek (!), vänskap, familj, (paranormal romance också)
Övrigt: Utläst den 31 Augusti 2014, tog 5 dagar att läsa ut denna! Förövrigt en fortsättning.
Innehåller spoilers för er som ej läst den första boken!  Klicka här för att komma till min recension av bok 1.
Den första boken slutar med att halvguden Lucas kommer på att Helena är en nedstigare.. vilket betyder att hon kan komma och gå som hon vill i underjorden, även kallat helvetet. Helena har såklart "nedstigit" innan de kom på det.. men de har då trott att hon haft några konstiga mardrömmar. Helena och Lucas får även veta en sak som gör att de måste kämpa emot de känslor de har för varandra.. även fast de vet att de inte kan hålla sig borta från varandra. Och man vill verkligen att de ska vara tillsammans.. !! Men som sagt är Helena en nedstigare och hon har som uppdrag att befria ättlingarna från de tre erinnyerna.

Men i underjorden, Hades, försvinner alla ättlingars krafter och styrka och Helena börjar tvivla på om hon verkligen är den rätta för att klara uppdraget. Men kanske finns det hopp? När Helena möter den mystiske och samtidigt snygge Orion .. som berättar att han är utsänd för att hjälpa henne, men hon har sina tvivel och undrar om hon verkligen kan lita på honom. När Helenas och Lucas kärlek är förbjuden, lockar Orion med sin trygghet och Helena dras till honom. Men Lucas är fortfarande i hennes tankar, dag som natt. Bjuder på några delar av texten här nedan:Den första är så fin, och de andra roliga. *.*
Jag tycker verkligen om serien, men en grej som jag tänkt på är att man minns massa saker.. men inte från vilken av böckerna det var! Därför är det så bra att skriva recensioner för man liksom sorterar lite i sitt huvud då.. men jag gillar både första boken och andra boken.. och har ca 100 sidor kvar i den sista.. hoppas bara på att slutet blir bra! Herregud.. annars blir det nästan en flopp. Jag ger nog den här 4,5/5 ♥ Fast det är inte just boken som är bra.. utan hela serien! Men tror den första boken var lite bättre.. vilket inte är så ovanligt! Men liksom hur Helena o Lucas träffades och först hatade varandra.. gillade det verkligen! Har ni läst serien? Vad tycker ni? Tell meee... !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna en söt liten kommentar! ♥ Det kan vara saker som att du gillade inlägget, någon bok som verkar intressant, ett boktips, jag har ett tips till din blogg eller om det är något som ser konstigt ut eller inte funkar. Feel free to write, om vad som helst. För lite längre frågor eller något annat kontakta mig på : Hannah.blogg14@gmail.com , annars går det i kommentar! :) PS. Kryssa i "AVISERA MIG" för att få ett mail när jag svarat på din kommentar!

Du gillar kanske även:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...