Drop down menu

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

onsdag 14 januari 2015

Nu till de väl uttänkta målen - 2015

 
Jaaa , som rubriken lyder.. nu till målen för 2015. Som jag funderat på ett tag, för från början ville jag inte sätta några speciella, men så ser man att alla andra har mål, och att ja man kanske ska följa strömmen lite. Haha, nej jag vet inte men kände helt enkelt för det!
 
Goodreads challenge 2015 :
goodreads valde jag att sätta upp 55 böcker som mål. Först tänkte jag 50, men sen blev det 55 & nu tänker jag 50 igen. Så kanske sänker.. Förra året hade jag som mål att klara 60 böcker, vilket jag klarade med hela 62 böcker. Det var dock lite kämpigt så jag valde att sänka ribban för i år.
 
Läsutmaning 2015:
Den enda läsutmaningen som jag är med i år är just Läsutmaning 2015. Det är jag & Jana som håller i den i år & ni kanske känner igen den från förra året under namnet Boktyckes läsutmaning 2014. Det är i princip samma koncept, fast några utbytta punkter. Ni får gärna vara med & tävla, info finns här! För att följa mig under läsutmaningens gång så hittar ni till min statussida här. :)
 
Några mål till läsningen:
 • Avsluta minst 2 serier. Hade tänkt mig rör mig inte  & divergent.
 • Läsa minst 1 engelsk bok, med tanka på att jag aldrig gjort det förut.
 • Läsa minst 5 hyllvärmare. Eller ja några av mina böcker som jag har hemma.
 
Och mål till bloggen:
 • Fortsätta med att skriva recensioner & vara allmänt aktiv. Sen jag startade har jag skrivit cirkaaaa 3 inlägg per vecka. Känns ganska lagom. Eller vad tycker ni?
 • Kanske skriva lite mer om boknyheter, om mitt liv, sen att börja fotografer mer bilder till bloggen. Så inte bara massa recensioner.. kan bli lite trist.
Böckerna som jag vill läsa i år, ser ni i början. Det är dock bara ett urval av alla. Haha! Men det är väll speciellt dem som är listade. 5 av dem har jag hemma i alla fall!
Tror det var allt jag tänkt på. Har inga speciella hårda mål, fortsätta som jag gjort!
Känns ingen idé att fråga om era mål, du jag sett de flestas. Men ni får gärna kommentera & berätta om ni vill! Feel free to do it. & ha det bra! 

6 kommentarer:

 1. älskar din nya header på bloggen, har du ritat den själv ? superfin verkligen :) skulle vara intressant att se mera bilder och höra om din vardag också mellan recensionsinläggen, alltid roligt med en personlig blogg :) kram liza !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åhh, tack så mycket! :D Det glädjer mig! ♥ Nej, jag har tyvärr inte ritat bilderna själv, vilket man skulle önska, haha. De är tagna från google & sen klippte jag in dem på en tom bild. Så, det är inte jag som gjort det svåraste jobbet haha! Jag tycker i alla fall att headern presenterar mig.

   Så kul! Ska försöka! Men min kamera tar inget bra, så blir typ deppad varje gång jag använder den. Men den hakar upp sig ibland så vi ska lämna in den på en koll, & har man tur kanske man kan få en bättre! Om det är nått fel på den.. försöker i alla fall göra lite personliga recensioner, jag skriver med mina egna ord & fraser. Ja som om jag pratade till er läsare! Jag hoppas det är lite "Hannah" över dem..

   / Kram, Hannah!

   Radera
  2. jaa så har jag också gjort, ibland får man fuska lite :D jaa om man har en bra kamera som tar fina bilder är det roligare att fixa med bilderna så jag förstår ditt problem :) tycker absolut om din blogg redan så som den är :)

   Radera
 2. Svar
  1. Tack, detsamma! :D
   Super kul att du & så många vill vara med!

   Radera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera

Här kan du lämna en söt liten kommentar! ♥ Det kan vara saker som att du gillade inlägget, någon bok som verkar intressant, ett boktips, jag har ett tips till din blogg eller om det är något som ser konstigt ut eller inte funkar. Feel free to write, om vad som helst. För lite längre frågor eller något annat kontakta mig på : Hannah.blogg14@gmail.com , annars går det i kommentar! :) PS. Kryssa i "AVISERA MIG" för att få ett mail när jag svarat på din kommentar!

Du gillar kanske även:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...