Drop down menu

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

lördag 24 januari 2015

Och ännu två boktävlingar ..

och jag ber om ursäkt för all "reklam". Men man vill ju gärna få en extra lott och så borde ni passa på att anmäla er till dem som jag tipsar om! Det blir ju 2 flugor i en smäll ..
 
 
Den första tävlingen håller Sofie på Sofie bokblogg i. Där har man chans att vinna Jandy Nelsons ganska nya bok Jag ger dig solen. Jag gillade förra boken som jag läste av Jandy så den här tävlingen kändes självsjälvklar för mig. Liksom det är en bok man vill ha! Man behöver endast svara på en fråga, samt kommentera mailadress så är man med och tävlar!
 
 
Den andra tävlingen håller C.R.M Nilsson i. Där har man chans att vinna ett presentkort100 kronor hos Adlibris. Det låter väll också ganska bra? Man tackar ju inte precis nej, så jag är med även där och tävlar! Du behöver endast skriva vad du kommer använda presentkortet till och eventuellt sprida tävlingen och gilla henne på någon social sida. (för 2 extra lotter)
 
Det känns som att Januari är bokbloggarnas tävlings månad. Jag är nu med i hela 3 tävlingar och jag känner till ännu en till. Sen har jag sett att det finns gott om läsutmaningar också! Kanske blir det här tävlingens år, trots att jag sett någon som sa det om förra året, haha. Vad tycker ni? Är det här tävlingens år? Är ni med i några tävlingar? :) slash utmaningar. Lycka till i så fall!
 

2 kommentarer:

 1. Haha, håller helt med om det här verkar bli tävlingarnas och utmaningarnas år! HUR många bloggar som helst har ju tävlingar/lotterier atm ... men är faktiskt inte med i en enda, (utom utmaning då) antingen pga att jag inte bor i Sverige eller för att jag har boken ;P Lycka till iallafall! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, precis! Och tack så mycket, för lycka till:et! :D
   Har du kollat med dem om du inte kan vara med ändå? trots att du bor i Finland. För har inte sett på dem jag är med i där det står att man måste vara från Sverige! Om du vill tävla såklart, men jag tänkte att ett presentkort tackar man ju inte nej till! :) / kram

   Radera

Här kan du lämna en söt liten kommentar! ♥ Det kan vara saker som att du gillade inlägget, någon bok som verkar intressant, ett boktips, jag har ett tips till din blogg eller om det är något som ser konstigt ut eller inte funkar. Feel free to write, om vad som helst. För lite längre frågor eller något annat kontakta mig på : Hannah.blogg14@gmail.com , annars går det i kommentar! :) PS. Kryssa i "AVISERA MIG" för att få ett mail när jag svarat på din kommentar!

Du gillar kanske även:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...