Drop down menu

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

torsdag 17 september 2015

Läsrapport: Augusti 2015

Nu är vi halvvägs inne i September, men här kommer min läsrapport för föregående månad, nämligen AUGUSTI! Jag är sen, jaaappp! Men känner att jag vill ha läsrapporter på alla månader under året, så är ju typ tvungen. No hate ♥ haha, nejdå, skoj!


Antalet lästa böcker i augusti 2015 är: 2 stycken!
  1. Allt och lite till - Sarah Dessen
  2. Lex bok - Sara Kadefors
Antalet påbörjade böcker som jag inte hann läsa ut? Killar, kompisar och lyckokort - Cathy Hopkins - men den är utläst i detta skede!

Hur många sidor är lästa? 326 + 432 = 758 sidor!
Hur många författare per kön? 2 girlz
Hur många böcker är recenserade? noll (ehhhhh)
 

  
Hur många var bibliotekslån? 0
Hur många var egna? 2 hyllvärmare
 
Köpta böcker: minst 7 stycken, vet jag i alla fall
Böcker jag fått: 0

 
(beundra detta fina omslag) (hade tagit bättre bilder men de sparades inte :'()
 
 
Bra: Lex bok
Bättre: Allt och lite till (ingen som jag älskade sådär jätte mycket dock..)
 
2 helt okej böcker blev lästa. Blev dock besviken på Sarah Dessens, för den kändes så mörk... liksom det är ju en DESSEN. Men har hört att det inte bara jag som reagerat på den, haha. Lex bok var spännande och bra, men liksom den kommer nog försvinna från min hjärna ganska fort. Lite för mycket tankar, typ. Lite för segt för mig, men det gick jätte bra att läsa ändå. Omslaget är  mycket mycket vackert, och även en väldigt intressant bok! SÅ OKEJ är den!
 
 
Så, vi kan ju komma överens om  att min läsning går neråt, i alla fall under sommarmånaderna... För hoppningsvis kommer jag igång igen! Hur var Augusti för er? Någon som minns, haha?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna en söt liten kommentar! ♥ Det kan vara saker som att du gillade inlägget, någon bok som verkar intressant, ett boktips, jag har ett tips till din blogg eller om det är något som ser konstigt ut eller inte funkar. Feel free to write, om vad som helst. För lite längre frågor eller något annat kontakta mig på : Hannah.blogg14@gmail.com , annars går det i kommentar! :) PS. Kryssa i "AVISERA MIG" för att få ett mail när jag svarat på din kommentar!

Du gillar kanske även:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...