Drop down menu

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

onsdag 2 september 2015

2015 09 02

Hej alla! Det här blir en liten uppdatering från mig, kan man väl säga. Ni har kanske märkt av min lilla tystnad här? (och att jag i princip aldrig (har inte orken liksom) kommenterar på bloggar längre, även fast jag läser då och då) Det har inte varit en sån tajt uppdatering precis. Jag har velat blogga, men alltså jag har börjat en ny skola med helt nya rutiner och jag ville njuta av det sista av sommarlovet - så liksom tiden har inte räckt till. Sen så har jag varit i en lässvacka, men nu läser jag faktiskt!

Och vad jag läser är Killar, kompisar och lyckokort av Cathy Hopkins. Känner faktiskt igen mig en hel del i den. Den handlar om Lucy och hon oroas bland annat över att hon är den ända i hennes klass som inte vet vad hon vill bli.. och alltså jag började ju 8:an nu, och det är ju ganska strax som jag ska söka till gymnasium (hur sjukt!? man blir ju fan livrädd, och förlåt för svordomen..) För alltså ett år går ju jätte snabbt (någon som instämmer?), så gymnasiet närmar ju sig. Och alltså om vi återgår till boken, så får den mig att fundera på vad jag skulle vilja kunna bli. Igår kollade jag t.o.m. hur länge man måste plugga för att bli advokat, för min pappa tycker att jag ska bli advokat, haha. Det verkar ju lite intressant, och man kan ju jobba som typ bara jurist på ett företag, för att läsa igenom kontrakt osv. Nått sånt skulle man ju också kunna göra. Men en väldigt bra bok! Det är första boken i en serie som jag redan läst 2 böcker i. (totalt består serien av minst 11 böcker, har inte riktigt koll!)

Men tillbaka till bloggen då, så har jag faktiskt lite inlägg att skriva. Ett antal recensioner och nu tänkte jag usch, haha. Läste vissa i Juni, så lite jobbigt så här i efterhand. En bookhaul har jag även att skriva på över 10 böcker! (någon som blir liiiite nyfiken?) Men jag ska försöka ta tag i bloggen. Tänkte skriva ett sånt här inlägg i slutet av Augusti men wi-fi:t tog slut hemma när jag tänkte börja, så det gick åt skogen... så har faktiskt en anledning.

Hur är det med er? Något jag missat i bokbloggarvärlden? Någon som saknat mig, haha? Eller berätta bara om det är något som jag borde veta om bok, författare, tävlingar osv. Kramisar!

5 kommentarer:

 1. Börjar du 8:an, trodde det var 9:an!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha, nej, jag börjar inte 9:an än! :) Du får gärna skriva vem du är, blev ju nyfiken när du skrev anonym. Men jag respekterar självklart om du helt enkelt vill vara anonym! <3

   Radera
 2. Jag började 9:an nu för ett par veckor sedan och det känns verkligen som att mitt gymnasieval är alldeles runt hörnet. Blir helt livrädd att jag snart - SNART - måste välja. Funderar på typ natur-natur eller humanistisk-kultur... men har egentligen ingen aning.

  Bloggen lyckas alltid bli lidande av skolan :( Meeen vi får hoppas att vi snart är inne i rutinerna, bloggandet & pluggandet igen ;P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag känner precis på samma sätt nu när jag också började nian, så mycket som ska göras och sen gymnasiumval på det hela. Det finns så mycket att välja på! D:

   Radera
  2. Jag hoppas att det går bra för er ändå <3 Jo, det är så läskigt att vi som är så unga ska göra ett sånt himla viktigt val! Vet inte riktigt vad natur-natur och samhälls och såna program innebär, är inte så inne på sånt än, haha.

   Ja, hoppas att vi kommer in i rutinerna snart! Har börjat på en helt ny skola, men vi får hoppas det går bra med rutinerna ändå. kram på er! <3

   Radera

Här kan du lämna en söt liten kommentar! ♥ Det kan vara saker som att du gillade inlägget, någon bok som verkar intressant, ett boktips, jag har ett tips till din blogg eller om det är något som ser konstigt ut eller inte funkar. Feel free to write, om vad som helst. För lite längre frågor eller något annat kontakta mig på : Hannah.blogg14@gmail.com , annars går det i kommentar! :) PS. Kryssa i "AVISERA MIG" för att få ett mail när jag svarat på din kommentar!

Du gillar kanske även:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...