Drop down menu

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

söndag 3 januari 2016

Hur gick det med läsandet 2015?

Nu så känner jag att det är dags att utvärdera året som gått, dvs året 2015. Jag tänkte kika på mina mål som jag skrev förra året i Januari, och se om jag lyckats med någon av dem. (Vilket jag hoppats på!)

Jag tänker inte skriva någon enskild läsrapport för December och November 2015 (har inte hunnit, och nu känns det alldeles för sent!), och inte heller ett stort inlägg om VILKA böcker som jag läst. Om ni är nyfikna på vad jag läst, så kan ni kika in > här < Där är alla lästa böcker uppskrivna!
 
Här har ni målen för 2015: (uppdaterade även den här listan lite under året)

Goodreads challenge 2015 :
goodreads valde jag att sätta upp 55 böcker som mål. Först tänkte jag 50, men sen blev det 55 och nu tänker jag 50 igen. Så kanske sänker.. Förra året hade jag som mål att klara 60 böcker, vilket jag klarade med hela 62 böcker. Det var dock lite kämpigt så jag valde att sänka ribban för i år. UPDATE: Jag ändrade sen goodreads målet till 1, orkade inte ha press på mig.
 
Status: 36 st lästa böcker.
 
Kommentar: Hmm... jag klarade inte precis 55 böcker, men över 1 klarade jag. (yay!) Jag känner mig nöjd med antalet ändå, vilket jag kan förklara mer på nästa punkt!

 
 
Läsutmaning 2015:
Den enda läsutmaningen som jag är med i år är just Läsutmaning 2015. Det är jag och Jana som håller i den i år och ni kanske känner igen den från förra året under namnet Boktyckes läsutmaning 2014. Det är i princip samma koncept, fast några utbytta punkter. Länk till min statussida finns här.
 
Status: 35 / 65 ( minst 30 )
 
Kommentar: Jag är ganska nöjd. Klarade att läsa 30, och även 35. Dvs, jag lyckades få in 2 lotter. Det känns ganska bra, och att jag lyckades få in ALLA böcker på min lista. Krävdes lite tid dock, haha.
 
 
Några mål till läsningen:
 • Avsluta minst 2 serier | Status: tror 2 / 2 AVKLARAT
 • Påbörja 2 serier | Status: tror 6 / 2 AVKLARAT
 • Läsa minst 1 engelsk bok | Status: 0 / 1 FAILADE (Påbörjat My true love gave to me iaf)
 • Läsa minst 5 hyllvärmare |  Status: vet inte / 5 TROR JAG SKA HA LYCKATS MED 5 I ALLA FALL, MEN JAG VET INTE RIKTIGT HUR DET ÄR MED HYLLVÄRMARE. (vilka räknas?)
 
 
Några böcker jag vill hinna läsa under 2015:
 
 
 •  Status: 5 / 13 böcker läsa.  
 1. Pappersstäder - John Green
 2. Eleanor & Park - Rainbow Rowell
 3. Kanske är det allt du behöver veta - E Lockhart
 4. Sökaren - Harlan Coben
 5. Född fenomenal - Josephine Bornebusch 
Kommentar: Hyfsat! Jag hade alla böckerna hemma utom Offpist och Sökaren. Så att-läsa-högen här hemma har ju minskat lite. Vissa av dem här BORDE jag läsa snarast. Heh.

 
Och mål till bloggen:
 • Fortsätta med att skriva recensioner & vara allmänt aktiv. Sen jag startade har jag skrivit cirkaaaa 3 inlägg per vecka. Känns ganska lagom.
 • Kanske skriva lite mer om boknyheter, om mitt liv, sen att börja fotografer mer bilder till bloggen. Så inte bara massa recensioner.. kan bli lite trist.
Kommentar: Det här kan ju diskuteras. Ibland flyter bloggen på jätte bra, och sen som i somras så var den i princip tom. Nu de senaste dagarna så har inläggen istället flödat. Men, jag tycker att jag har skött mig hyfsat. Men känns fortfarande som att jag bara skriver mina recensioner, haha.
 

  För att sammanfatta det hela, så har det gått hyfsat. KÄNNS dock som att 2016 kommer bli ett himla fantastiskt bokår!! Har redan läst ut en toppenbok. Målen för 2016 orkar jag inte tänka på nu, utan återkommer med det!! Kram alla! ♥
  Tillsist så vill jag bara tacka alla trogna följare och nya följare! ♥ Det gör mig väldigt glad när ni kommenterar, det är små guldklimptar i vardagen när man har det lite kämpigt! Vet att jag själv verkligen är dålig på att kommentera alla andras bloggar och framförallt att svara på ERA FINA kommentarer. Det måste *host* förbättras. Jag hoppas verkligen att ni kommer följa mig genom 2016 också. :-)
  Ps. Hur gick det med era mål?

6 kommentarer:

 1. Gick lite sådär för mig också, hade 35 som mål men blev bara 23. :/ Men ibland får man helt enkelt prioritera. :P Hoppas 2016 blir ett bra bokår för oss båda. ;) :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja sant att man får prioritera. I år försöker jag dock prioritera läsningen mer. Ex. Läsa istället för att bara hålla på med mobilen. Tack & det får vi hoppas! Kram <3

   Radera
 2. Men gud, fick du inte ALLA böcker du läst i läsutmaningen? O.o coolt ju! Jag tycker det gått bra för dig, och ja börja lägga upp bilder på bloggen! Skulle vara kul att se :) gott nytt läsår till dig Hannah, massa kramar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, jadu jag lyckades få in alla! :D <3 Haha, jag satte mig och klurade ett bra tag. (Öppnade ett dokument och skrev upp vilka som passade på vilken punkt och fick varsamt placera ut böckerna...) Åhhh, då ska jag försöka börja & fotografera - bara för dig! Skulle ju vara kul för mig också... Gott nytt LÄSÅR Elvira, och kram på dig! <3

   Radera
 3. Kanske är det allt du behöver veta - E Lockhart verkar så bra, måste läsa den snarast. Iår har jag som mål att läsa 52 böcker, vi får se hur det går med det. Känner som du, jag försöker inte ha någon press på mig. Ett tips om du vill börja läsa engelska böcker, bara gör det! Jag var också väldigt osäker på om jag skulle klara att läsa på engelska, men nu går det galant. Dessutom slipper man vänta på att dom bra böckerna ska bli översatta till svenska. Kramar till dig

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du borde verkligen läsa den :) Jag fastnade inte HELT för den, men den var fortfarande en riktigt bra bok. Så fin skriven & intressant. Haha, ja, inte kul att bara läsa för att läsa.

   Åh, funderar verkligen på att börja läsa på engelska. På riktigt. Och tack för din pepp <3 (speciellt då du är i min ålder) Har iaf ett par engelska böcker jag är riktigt sugen på, så why not?

   kram :D <3

   Radera

Här kan du lämna en söt liten kommentar! ♥ Det kan vara saker som att du gillade inlägget, någon bok som verkar intressant, ett boktips, jag har ett tips till din blogg eller om det är något som ser konstigt ut eller inte funkar. Feel free to write, om vad som helst. För lite längre frågor eller något annat kontakta mig på : Hannah.blogg14@gmail.com , annars går det i kommentar! :) PS. Kryssa i "AVISERA MIG" för att få ett mail när jag svarat på din kommentar!

Du gillar kanske även:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...