Drop down menu

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

söndag 10 januari 2016

Litet svarsinlägg till era kommentarer!

Hej alla! (känner att det är dags nu) Ni minns kanske att jag för cirka en månad sen skrev ett inlägg om min frustation över den svenska skolan och dess betygssystem? Och det var faktiskt riktigt många som skrev en kommentar om hur de själva upplever allt. Jag har inte svarat på era kommentarer än, och vet inte om det blir av. Det känns så svårt att svara på allt som ni skrivit. Jag har dock INTE glömt bort er, tvärtom. Jag känner att jag kan försöka skriva lite i ett inlägg istället.

Jag vill först och främst tacka alla som peppade mig <3 Ska jag nämna er? Ja, vi kör på't. Vilma, Elvira, Rebecca, Lexie, Agnes, Jana och Klara (som mailade mig) - tack till er! Riktigt intressant att läsa och veta att man inte är ensam här i världen. Att det är fler som tycker samma som jag. (Älskar denna bokbloggargemenskap!!) Känner att min frustation faktiskt släppt lite. Känner mest att det är NYA tag nu, och att jag ska kicka ass på lärarna. >.> haha! Nej men, jag ska bevisa att jag kan för tusan. Men jag uppskattar verkligen att ni skrev! Om det är någon mer som har en åsikt, så är det bara att kommentera på! Kanske dags att göra ett stort inlägg med skolelevers åsikter? Så att kanske fler får kännedom om det?

Så ja, det skulle vara kul att publicera alla era kommentarer här, men känns inte så bra innan jag frågat er. (om det är något privat, och man kanske inte vill att det ska visas helt och hållet öppet) Men om någon av er vill få lite pepp och faktiskt se kommentarerna och mitt egna inlägg. Klicka på bilden nedan! Även om ni är vuxna, så är det kanske bra att veta hur era barnbarn / barn känner sig i dagens läge. I alla fall vi som vill något med livet och inte slösa bort skoltiden. 

http://drawreadandtakeaphoto.blogspot.se/2015/12/nu-ger-jag-snart-upp-betygshets-mm.html#comment-form
Det var väl mest det jag ville säga, att svara er som kommenterade. Har också betat av en massa andra kommentarer igår, för det är så jobbigt när de ligger och väntar, trots att man egentligen vill svara DIRKET! Kan spoila med att jag ska ha det som mål i år, haha, dvs att svara snabbare. Inom närmsta dagarna ska jag göra ett inlägg med alla mål, så håll utkik!
 
 


7 kommentarer:

 1. Jag tycker det nya betygssystemet låter helgalet. Nu är det ett tag sedan jag gick ut nian men jag är verkligen glad att jag gjorde det innan det här nya sattes in. Hade antagligen gått under av stressen då jag också alltid varit ambitiös och velat ha bra betyg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, på gränsen till helgalet. Och ja, ibland går man nästan under. Vissa dagar när allt man hinner är att plugga, äta lite snabbt och sen sova. (och så får man kanske ändå inte bra på provet, trots att man KAN allt) kram! <3

   Radera
 2. Naaw :) <3 Älskar den här gemenskapen jag också! :D <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åhh <3 Verkligen underbart när så många stöttar en! kraam till dig!

   Radera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera

Här kan du lämna en söt liten kommentar! ♥ Det kan vara saker som att du gillade inlägget, någon bok som verkar intressant, ett boktips, jag har ett tips till din blogg eller om det är något som ser konstigt ut eller inte funkar. Feel free to write, om vad som helst. För lite längre frågor eller något annat kontakta mig på : Hannah.blogg14@gmail.com , annars går det i kommentar! :) PS. Kryssa i "AVISERA MIG" för att få ett mail när jag svarat på din kommentar!

Du gillar kanske även:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...