Drop down menu

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

söndag 16 november 2014

2 nya böcker till mig!


Det händer nu - Sofia Nordin 20:-
Himlen börjar här - Jandy Nelson 15:-
Jag är med i en grupp (faktiskt 2!) på Facebook. Där kan man sälja sina böcker eller köpa andras. Man kan helt enkelt lägga ut "annonser" med böcker och sen kan någon köpa. Ja, ni fattar nog. :) I alla fall så la en tjej ut att hon sålde böckerna ovan. Det händer nu och Himlen börjar här. Har läst Jandy Nelsons bok förut, och den var bra. Så ville ha den till min framtida bokhylla, haha.

Tjejen som sålde böckerna bor i staden närmast mig och jag & min mamma skulle klippa oss där igår. Så vi bestämde träff och jag köpte böckerna! :D 35 kronor sammanlagt.

Har läst ut The Maze Runner - I dödens labyrint. Så har den och Ett tunt blått streck att recensera. Fast ingen tvingar mig. Men vill ha med dem på min läsutmaning och så vill jag att ni ska få ta del av mina åtsikter. Ha de bäääst!

2 kommentarer:

  1. Vad heter gruppen? Den verkar vara något för mig :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag minns inte vilken det var, men de jag är med i är: "Böcker köpes och säljes!" samt "Nya och begagnade böcker till salu" :) Det finns några fler bokgrupper utöver dem, så det är bara att söka runt, men typ frasen böcker till salu / säljes och liknande! :)

      Radera

Här kan du lämna en söt liten kommentar! ♥ Det kan vara saker som att du gillade inlägget, någon bok som verkar intressant, ett boktips, jag har ett tips till din blogg eller om det är något som ser konstigt ut eller inte funkar. Feel free to write, om vad som helst. För lite längre frågor eller något annat kontakta mig på : Hannah.blogg14@gmail.com , annars går det i kommentar! :) PS. Kryssa i "AVISERA MIG" för att få ett mail när jag svarat på din kommentar!

Du gillar kanske även:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...