Drop down menu

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

onsdag 8 juli 2015

Dags för uppdatering av deltagarlistan

 
Hej alla! Någons som minns Läsutmaning 2015? Som jag och Jana håller i. Det har stått lite still kring detta, då Janas blogg strulat, och det är ju hon som är "högsta hönset", nej men hon är den som bestämmer mest om utmaningen. Men nu har Jana flyttat över sin blogg till wordpress, så nu funkar allt och hon är redo att blogga igen!! Ni hittar hennes nya blogg här. (för er som undrar så var det här hennes gamla blogg)
 
Som sagt, nu när hon är on road igen, så tänker vi uppdatera deltagarlistan! Jag antar att de flesta kommit långt vid det här laget. (inte jag dock) Jag skrev detta inlägg för att ni som deltar ska få en chans att hinna fixa till listan, länka och sådant, innan vi kollar av den! Men ni får skynda er lite, för jag var sugen på att börja kolla av ikväll redan. Men nu har jag i alla fall förvarnat er, haha.
 
Meeeeen, om det är någon som är sugen på att hoppa på utmaningen och även tävlingen, så kan du fortfarande anmäla dig!! Lämna en kommentar nedan så kan jag vidarebefordra till Jana, så lägger hon dit dig. Så tveka inte - anmäl dig! Ju fler, desto roligare.
 
Det var allt för mig! Det kommer kaaaanske upp en recension idag, så ni vet. kram kram alla
 
 

2 kommentarer:

  1. Svar på din tävlingskommentar: Men aw, vad fint! Jag gjorde jättemycket research inför just den listan, eftersom jag ändå inte läser så jättemånga yngre bloggare. Sen valde jag helt enkelt ut dem jag tyckte skrev vettigast inlägg - utan att ta hänsyn till antal läsare eller något sånt. Hoppas någon från Barnens Bokklubb hittar hit i alla fall! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh, tycker fortfarande att det är lika kul att man blev med :D Är ju längesen du skrev den här kommentaren, dock. Haha. Ja, det skulle vara superkul om nån gjorde. :) kraam

      Radera

Här kan du lämna en söt liten kommentar! ♥ Det kan vara saker som att du gillade inlägget, någon bok som verkar intressant, ett boktips, jag har ett tips till din blogg eller om det är något som ser konstigt ut eller inte funkar. Feel free to write, om vad som helst. För lite längre frågor eller något annat kontakta mig på : Hannah.blogg14@gmail.com , annars går det i kommentar! :) PS. Kryssa i "AVISERA MIG" för att få ett mail när jag svarat på din kommentar!

Du gillar kanske även:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...