Drop down menu

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

onsdag 1 juli 2015

Idag är det ingen vanlig dag ...

... utan det är Draw, read & take a photo's födelsedag!
 
 
1 Juli 2014. Det var då jag skrev mitt första inlägg på den här bloggen. 1 Juli 2015. Det är dagens datum och idag sitter jag här och firar att min blogg fyller 1 år. Det är helt sjukt.
 
I början var det tänkt att min blogg skulle handla om mitt liv och mina intressen, som är att läsa böcker, rita och att fotografera. Dvs det som mitt bloggnamn berättar om. Idag så märker jag att det inte riktigt blev så. I nuläget så skriver jag mest om böcker, och jag ritar knappt längre, så den biten är inte med överhuvudtaget.
 
Egentligen skulle jag vilja skriva mer om mitt liv och debattera och sånt. Men nu när jag kommit in i bokbloggsatmosfären så är jag rädd att jag kommer tappa läsare om jag börjar skriva om lite annat. Fast jag ska inte säga att jag inte skriver om annat. För det gör jag ibland. Men jag vill ändå inte ha några meningslösa inlägg om vad jag gjort en hel dag. (för det gjorde jag någon gång i början) Så att bara skriva om mitt liv är inte så kul. Men skulle ni ha något emot att jag skriver om t.ex. hur jag mår, eller vad tycker om något ibland? För det är så kul att debattera, vilket jag typ fick göra här.
 
Men som sagt, jag är nöjd ändå över att vara en bokbloggare, som kanske ibland delar med sig av sitt liv och bilder som jag tar. En negativ sak är att det känns som man börjar tröttna på böcker ibland, och det har skett efter att jag börjat blogga. Men jag vill ju inte sluta blogga heller, för man har ju träffat så många fina personer här, och man vill inte förlora kontakten med dem. I så fall är det om man ska testa en bloggpaus, men just nu vill jag inte det.
 
Jag avslutar det här inlägget med att tacka alla som följer och följt min blogg. ♥ Att ni även kommenterar, för det är ju guld! Samt att jag blev så bra välkommen in till bokbloggsvärlden. Hur gick det till egentligen? När började folk helt plötsligt besöka min blogg? Jag har faktiskt ingen aning, haha. Det är även kul att jag lyckades få 10.000 sidvisningar på bloggen, innan 1-års-dagen. Jag hoppas att det blir fler år här på bloggen, och att ni följer med mig på den resan! :D ♥
 
Lite höjdpunkter under mitt första bokbloggsår utan kronologisk ordning: (för er som är intresserade)
 

6 kommentarer:

 1. Jag tycker att det skulle vara jättekul om du började blogga om andra saker också. Varva bokiga inlägg med debattartiklar och lite dagboksinlägg. Jag tror att det kan bli en fin mix av det, det är alltid bra med variation tycker jag :)

  Min blogg fyller snart fem år!

  Och om några dagar ska min blogg äntligen få flytta till wordpress, så då ska det blir fart på mitt bloggande igen och statuslistan kan uppdateras :) Jag mejlar dig när det är klart.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, vad bra! :D Nu blev man ju mer pepp på det! Oj, vad kul! Grattis i förskott <3
   Haha, nu är den flyttad ;) Lite sent svar av mig. Men har svarat på ditt mail nu. Ja, hoppas det blir fart på dig och ditt bloggande, tror det kommer bli super på wordpress. Det är lätt att få en snygg blogg där, tror jag? //kram!

   Radera
 2. GRATTIIIIIS!!!! Hoppas du fortsätter blogga länge till <3 :D och skriv gärna om annat än böcker, tror många skulle tycka att det var roligt! Och du ska inte tänka att du kommer tappa läsare pga det, det är din blogg och du gör som du vill, jag tror absolut det bara skulle vara positivt ;D :) Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. TAACCKKKK!!! >:DD ÅHH, hoppas jag med! <3 Så bra! Mjooo, det är ju sant ;D Får försöka hitta på något, mina idéer står typ still för stunden, haha. Och har så många recensioner.. kram! <3 :D

   Radera
  2. Tog förresten bort din kommentar nedan, du råkade skicka dubbletter! Om du undrar... o hoppas att det var okej :)

   Radera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera

Här kan du lämna en söt liten kommentar! ♥ Det kan vara saker som att du gillade inlägget, någon bok som verkar intressant, ett boktips, jag har ett tips till din blogg eller om det är något som ser konstigt ut eller inte funkar. Feel free to write, om vad som helst. För lite längre frågor eller något annat kontakta mig på : Hannah.blogg14@gmail.com , annars går det i kommentar! :) PS. Kryssa i "AVISERA MIG" för att få ett mail när jag svarat på din kommentar!

Du gillar kanske även:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...