Drop down menu

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

lördag 11 juli 2015

Hejdå bloggen!

Hoppas ingen blev alldeles förskräckt nu, det är inte hejdå förevigt. Utan jag säger hejdå för att just nu är jag antagligen på väg ner till min farmor som bor ca 1 timme ifrån Göteborg. Vi ska vara där i några dagar, och sen ska vi bila ner till Spanien!! Det ska bli helt underbart med sol och värme, och framförallt bad!! Vi kommer åka igenom Tyskland och Frankrike, samt kanske Andorra. JAG SKA FÅ ÅKA IGENOM FRANKRIKE. Jag har aldrig besökt Frankrike, så bara att åka igenom kommer bli vääääldigt roligt. Det verkar vara ett så pretty land, liksom kolla bara på boken Anna och den franska kyssen. <3333

Jag vet inte hur länge jag kommer vara borta, över 1 vecka vet jag i alla fall. Kanske två, för det tar ju sin tid att bila. Okej, minst 2 veckor tror jag. Trodde det skulle gå hyfsat fort, men njaaa.. tror inte det. (första gången jag ska bila så långt, så har dålig tidsuppfattning ...) Nu har jag ändrat mig, det kanske blir till och med 3 veckor. Men jag har i alla fall schemalagt 4 hela inlägg - en Top Ten Tuesday, en bookhaul samt 2 recensioner. Så ni har lite att se framemot i alla fall. Bloggen kommer inte stå helt tom.

ha det bäst alla !! :DD <3333 Om jag kan så kommer jag försöka lägga upp något inlägg under resan. Som sagt så vet jag inte alls när jag är hemma, för vi ska försöka ta det lugnt, stanna på vägen, njuta, se oss omkring och kaaaanske åka via Paris hem, vilket tar lite längre tid. Så vi får se. Nu börjar detta spåra ur... så Hejdåååå!

(oj, jag kom på nu att boklyckans sommartävling pågår ju, hoppas jag har wi-fi på hotellet, annars kommer det gåååå skit. Om jag inte får möjlighet att svara på frågorna...)
 
åhhh.. Mallorca 2013 <3

 

4 kommentarer:

  1. Alltsåååååååå!!?!!?! Jag år inte alls avundsjuk. Inte AAALLLS. Varför tog du inte mig med?!?!? :(((( Nej men hoppas du får det fantastiskt, och ta gärna lite bilder så vi andra som inte får uppleva iallafall får se .... x) :DD Så fint att bara åka iväg utan någon helt konkret plan också! Ha det bäst, massa kramar <33 :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. taack i super duper efterskott <333 kraam bästa!

      Radera

Här kan du lämna en söt liten kommentar! ♥ Det kan vara saker som att du gillade inlägget, någon bok som verkar intressant, ett boktips, jag har ett tips till din blogg eller om det är något som ser konstigt ut eller inte funkar. Feel free to write, om vad som helst. För lite längre frågor eller något annat kontakta mig på : Hannah.blogg14@gmail.com , annars går det i kommentar! :) PS. Kryssa i "AVISERA MIG" för att få ett mail när jag svarat på din kommentar!

Du gillar kanske även:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...