Drop down menu

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

söndag 24 januari 2016

Veckans babbel #1

Jag skriver nu detta inlägg, för jag känner att jag vill skriva om lite olika random saker. Kanske skulle börja köra ett sådant här per vecka...

  • Jag har blivit väääldigt sugen på att göra en video den senaste veckan, kanske en Youtube-video. Skulle nog då visa upp min bokhylla, då jag skrivit om när jag skaffade bokhyllan, men aldrig visat er hur det slutliga resultatet blev. (och hur den är "organiserad", samt vilka böcker jag äger) Skulle någon av er vilja att jag försökte få ihop en? Har i alla fall testat att filma med min kamera, och att sen ladda upp dem på datorn, samt testat hur det känns att redigera i Windows Movie Maker. (för att se om det ens var möjligt)



  • Jag har även försökt att fixa min meny under headern, då den behöver uppdateras. (Liksom jag uppdaterade inte ens min statussida för kaosutmaningen 2015, och har tagit bort sidan, men ja, fliken är kvar) Men istället för att krångla med en massa HTML-koder, så hittade jag en riktigt bra sida. MEN, för att sen spara drop menu:n så måste man betala. OCH, det upptäckte jag efter att jag kämpat i såhär över en halvtimme för att lägga in alla länkar och organisera flikarna. Men icke, det gick inte. (Trots att det står att det ska vara gratis!? Måste undersöka mer... Någon som har erfarenhet!?)



  • Jag håller på att läsa Askfödd av Sabaa Tahir för en bloggstafett, som ni kanske minns att jag skrivit om? Det går riiiiktigt segt. För när jag måste läsa under press, så läser jag typ zero. Och så är det en e-bok, vilket gör att det går ännu segare. MEN, det är fortfarande 6 dagar kvar, så idag ska jag verkligen försöka läsa lite. Är på kapitel 6 eller 7 nu, och jag har ju faktiskt kommit en liten bit på vägen, haha. Har någon av er läst den? Hade ni såhär svårt att börja läsa den? Antar dock allt detta beror på mig själv, för den har ju potential och om jag anstränger mig så kan den bli riktigt bra, tror jag!

  • Utöver Askfödd läser jag Hungerspelen i skolan, och det går riktigt fint fram. Kom nu på att jag påbörjat Clara Henrys bok också, hade heeelt glömt det! Men det är ju en sån där bok som man läser typ när man känner för det.

  • Har ni sett att Stephanie Perkins som har skrivit 3 sockersöta underbara böcker ska komma ut men en contemporary som ska innehålla skräck? En liten förvånande vändning (kan ju fortfarande vara bra! Men tänk er en St. Clair som en kallblodig stalker, gud), men jag har i alla fall lagt till den på min "to-read" på goodreads.

  • En bloggare vid namn Flora ska i höst ge ut en ungdomsbok hos Bonnier Carlsen (varför ska höstutgivningarna alltid vara så himla bra!?) som jag bleev väldigt intresserad av, då hennes språk verkar underbart fint! (och sådär lagom poetiskt) Om ni vill läsa mer om det hela, så fick jag reda på infon här.

  • En annan sak är att ELLIE GOULDING #SomethingInTheWayYouMove kommer till Sverige och Globen den 3:e mars!! Och jag fyller liksom den 4:e. Tänk vilken present, haha! Men vet inte precis om jag kommer försöka gå, för känns så stressigt med skola efter, men om, vem ska jag gå med isåfall? Mamma?

  • Såg nu hos Cecilia att trailern för Glass Sword (som ska ha kommit ut nu, tror jag), den andra boken i serien Röd drottning,  har kommit ut. NJUUT: (OCH fangirlaaa)



 
 
Ni får gärna säga era åsikter / svara på mina frågor, så ska jag försöka svara er! Såå hörs vi förhoppningsvis något i veckan, kanske i form av en recension ♥
 

4 kommentarer:

  1. Hej!

    Vad roligt att du vill vara med och tävla. Jag ville bara meddela att första och andra deltävlingen nu ligger uppe på bloggen så kika in och samla poäng :)

    Ha en fortsatt mysig måndag :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hejhej!

      Vad kul att du kikade in här - då känner man sig verkligen välkommen! :) Har kollat in alla deltävlingar och börjat funderat på dem, så koll på det har jag ;)

      / Detsamma! Ha en fin vecka!

      Radera
  2. Jag måste läsa dem där böckerna av Stephanie Perkins. Älskar hennes karaktärer speciellt St. Clair <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, jag behöver också läsa resterande delarna om Anna, St. Clair, med flera! Har lola och pojken i huset bredvid hemma - men känns så himla läskigt och pirrigt att läsa den! Bara jag? Haha!

      Radera

Här kan du lämna en söt liten kommentar! ♥ Det kan vara saker som att du gillade inlägget, någon bok som verkar intressant, ett boktips, jag har ett tips till din blogg eller om det är något som ser konstigt ut eller inte funkar. Feel free to write, om vad som helst. För lite längre frågor eller något annat kontakta mig på : Hannah.blogg14@gmail.com , annars går det i kommentar! :) PS. Kryssa i "AVISERA MIG" för att få ett mail när jag svarat på din kommentar!

Du gillar kanske även:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...