Drop down menu

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

torsdag 5 februari 2015

(Kyss och kanel): Jakten på Joe

 
Författare: Astrid Heise-Fjeldgren
Förlag: Stabenfeldt (Girl:it)
Utgivningsår: 2014
Serie: -
Sidantal: 155
Språk: Svenska
Originaltitel: Kys og Kanel: Jagten på Joe
Nyckelord: Kärlek, vänner, att jobba för första gången
Utläst: Tror 29 Januari 2015  
 
 
 
Sille vill tjäna lite extra pengar, speciellt för att kunna köpa julklappar till julen som närmar sig. Så hon tackar ja när hon blir erbjuden ett extra jobb. Tack vare hennes bästis, som kollade med sina föräldrar. Men hon hade aldrig kunnat ana att det skulle gå ut över hennes förhållande med Lukas eller att hon skulle få så lite tid till att träffa Ginny och Emilie. Som är Silles bästa vänner.
 
Det jobbigaste är att hennes bästa vänner har hur roligt som helst, trots att Sille inte är där och att hon istället sliter med att packa juldekorationer på jobbet. Det är även så att Ginny är jättekär i en kille, den svårfångade snyggingen Joe! Så Sille undrar såklart hur hon kan hjälpa Ginny för att lyckas i jakten på Joe
 
Omdöme och tankar:
För det första är inte titeln rättvis. Det är inte så mycket fokus på just Joe som nämns i titeln. Det skulle passa bättre med titeln Jakten på pengar isåfall. Fast kanske inte. Men det bästa handlar om Silles jobb och hennes liv. Inte om Joe..
 
Jag gillar i alla fall omslaget. För de tre tjejerna där passar in på beskrivningarna av Sille och hennes två vänner. Den svarthåriga är Ginny, den i mitten är Sille och den blonda längst bak är Emilie. Det är ganska coolt! Om det bara blev så eller om det var uttänkt?
 
Men en helt okej bok! Lite tråkig, var påväg att strunta i den i början & lägga mig ifrån den. Men hade ingen annan bok som jag var sugen på, så den här blev tillslut utläst! Den är ju från girl:it, som är en bokklubb. Vilket ni kanske redan vet vid det här laget.
 
Men jag har inte så mycket att säga om boken. Den gick väll att läsa, men är inget speciellt precis. Har läst mycket bättre böcker. Så vet inte om jag rekommenderar denna. Kanske intressant om du är sugen på att ta ett extra jobb? Så kanske du vill läsa den här boken! Om du gillar handlingen kan du självklart testa också..
 
 
Vet inte varför den heter Kyss och kanel. Kan vara en "serie" för tycker jag känner igen det från någon bok. Men på baksidan fanns i alla fall ikonen som bilden visar.
Kyss och kanel. Jakten på Joe.
 

2 kommentarer:

 1. SV: Tihi, tack så mycket!! Gör det! Det finns så himla mycket coola nördigheter där :D Kram tillbaka :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varsågod! :D Förresten följder dig nu! Du verkar vara en glad prick haha!
   kram tillbaka igen! :D

   Radera

Här kan du lämna en söt liten kommentar! ♥ Det kan vara saker som att du gillade inlägget, någon bok som verkar intressant, ett boktips, jag har ett tips till din blogg eller om det är något som ser konstigt ut eller inte funkar. Feel free to write, om vad som helst. För lite längre frågor eller något annat kontakta mig på : Hannah.blogg14@gmail.com , annars går det i kommentar! :) PS. Kryssa i "AVISERA MIG" för att få ett mail när jag svarat på din kommentar!

Du gillar kanske även:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...