Drop down menu

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

torsdag 19 februari 2015

Stockholm + lite "innan"- recensioner

Jag ska bort till Sveriges huvudstad, i två nätter. Vi åker idag (Torsdag) och kommer hem på Lördag! :) Blev en lite spontan resa! Vilket det brukar med min familj.. vilket kan vara liiite jobbigt ibland.
 
Det här blir faktiskt första gången jag kommer att bo i Stockholm, har annars bara varit där korta stunder. Så ska bli lite spännande. Vi har inte planerat att göra något speciellt. Äta ute, shoppa, kolla på något museum eller något, har vi tänkt på. Så vi får väll se! Tar med mig min kamera. Så kan hända att ni får se några bilder sen. Men så ni vet så kommer jag nog inte uppdatera under resan, så det är därför det kommer vara lite dött här på bloggen. Men när jag kommer hem har jag 2 recensioner att skriva. + Läsrapport för Februari.
 


  
Jag har läst ut boken Pappersstäder. Som faktiskt överraskade mig! För hade inte så mycket förväntningar på den. Då de flesta inte sagt att den är lika bra som TFiOS. Självklart var den inte det, men älskade boken ändå! ♥ Helt klart nöjd med den. Så John Green är fortfarande på topplistan över bra författare.
 
Sen har precis läst ut boken Eleanor & Park. Som dem flesta känner till vid det här laget, antar jag! Jag är lite splittrad inför den. Slutet kom så plötsligt! Och det var så där öppet, att man får tänka själv. Gillar mer ett konkret slut, alltså att man får veta vad som händer. Sen tycker jag att boken var lite seg, men samtidigt fin. Om man läste långa stunder kom man in i det där sköna "moodet". Men om man som jag läste korta stunder, blev det inte riktigt samma känsla. Så jag är lite besviken på boken. Tyvärr! :(((
 

 
Kram på er i alla fall! Har tänkt att sänka mitt goodreads mål för i år. Har satt den på 55, men med de ynka 6 böcker som jag hunnit med i år, så känns det rätt rimligt att sänka den. För jag känner mig ganska stressad över målet. 30 skulle vara lagom, för då har jag åtminstone klarat det minsta målet för Läsutmaning 2015. Så det känns ganska lagom! Tycker ni man borde sänka? För att inte ha sådan press? Hade ni gjort det? :)
 
 

3 kommentarer:

 1. Hoppas ni får det roligt! :)
  tyckte rätt så lika om både Pappersstäder och Eleanor & Park, faktiskt - Pappersstäder var ju inte lika bra som TFiOS men jag älskade den för det (iallafall just då. Nu när jag tänker på den tänker jag att den var väärstaa besvikelseen) och Eleanor & Park tyckte jag inte alls var så bra som jag hoppats på ... bra, men blev rätt så besviken för det :S

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och just det! Jag skulle sänka, tror jag. Är ju mycket roligare att läsa många fler än man har som mål än att nästan, men inte riktigt, klara det :P (så gick det för mig förra året >.<)

   Radera
  2. Jag blir galen, min påbörjade kommentar försvann..
   Men tack! :D även fast jag redan tackat dig.

   Skönt att någon annan tycker likadant som en själv! Men jag gillade faktiskt Pappersstäder! Då jag gillar thrillers, spänning och kärlek.. Så blev boken ganska bra för mig, då den innehöll saker som jag gillade! Men Eleanor & Park blev jag som jag sa mer besviken på!

   Jo, jag sänker nog antagligen mitt mål. Till 30 tror jag! För förra året klarade jag mitt mål precis med 2 mer böcker! Så det var ganska tajt, & vill i år läsa i lugn & ro. Så den blir nog sänkt, trots att det känns lite fegt, haha. / kram!

   Radera

Här kan du lämna en söt liten kommentar! ♥ Det kan vara saker som att du gillade inlägget, någon bok som verkar intressant, ett boktips, jag har ett tips till din blogg eller om det är något som ser konstigt ut eller inte funkar. Feel free to write, om vad som helst. För lite längre frågor eller något annat kontakta mig på : Hannah.blogg14@gmail.com , annars går det i kommentar! :) PS. Kryssa i "AVISERA MIG" för att få ett mail när jag svarat på din kommentar!

Du gillar kanske även:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...