Drop down menu

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

fredag 10 april 2015

Årets köpta böcker under bokrean 2015! (förövrigt min första bokrea) #3

Om ni läste rubriken - vilket jag hoppas och tror - så vet ni att det här inlägget kommer handla om de böcker som jag köpte under bokrean 2015!! Och ja det var min första bokrea ever!! (yay!)

Är jag nöjd eller besviken.. kan man fråga sig? Jag tror att det är både och! Hittade minst 4, eller vänta kanske är det 6 stycken? Hittade fyrafemsex stycken böcker som jag velat haft ett tag, och som jag verkligen ville ha! (alltså inte bara spontan köp tack och lov, mycket roligare att köpa efterlängtade böcker!) Så besviken kan jag väll inte vara? Men ändå är jag det , (lite) för hade egentligen velat hitta några fler godingar.

Det här inlägget hör nästan ihop med mitt födelsedagsböcker-inlägg, som du hittar här. Kika in på början av det inlägget, för att förstå varför. Har inte lust att upprepa det.. så here we go:
 
 
 
Släktet (#1) - Guillermo Del Toro Chuck Hogan
Angel (#1) - Katie Price
Nya kontakter - Sophie Kinsella
Håll huvudet kallt (#2) - Meg Cabot
Ett oemotståndligt begär (#1) - Meg Cabot
Insurgent (#2) - Veronica Roth
Divergent (#1) - Veronica Roth
Nyckeln (#3) - Mats Strandberg , Sara Bergmark Elfgren
 
 
 
 
Här har vi alltså högen! Alla böcker har jag velat haft / läsa ett tag förutom boken Släktet och Angel. Så hyfsat nöjd är jag ju! Just när jag hittade boken på rean, så blev jag nog gladast över Nya Kontakter, (Sophie Kinsella) för att jag såg den recenseras på någon bokblogg för typ ett halvår sen, och ville läsa den redan då, vilket inte har skett tills nu när jag fick boken själv! För det var ingen bok jag hade letat efter, utan fick se den så där på studs! Så det var en liten kick, haha.
 
 
 

Dessa två böcker blev jag också VÄLDIGT glad för! Det är en serie som jag älskar (än så länge!) Dock då är det här bara 2 av den 5 böcker långa serien. + Dessa två exemplar var de SISTA NYA som såldes av Akademibokhandeln i Sverige. (och hos bokus & adlibris finns de inte längre) Så snacka om att ha tur med att sno åt sig de sista! Glad är jag i alla fall! :D
 
 
Nya kontakter av Sophie Kinsella har jag redan läst, OCH JAG ÄLSKADE TYP DEN. Så är jätte glad över att den blev köpt. Recensioner har tyvärr inte kommit upp än, den är väll TYP på gång.. haha.
 
Angel av Katie Price läser jag just nu, har kommit 131 sidor in i boken, och ja .. just nu står det typ still. HAR INTE LÄST NÅGOT PÅ PÅSKLOVET, det är typ skandal. Eventuellt har jag läste något i Femtio nyanser av mörker, som jag har som e-bok. Men det har verkligen varit en jätte dålig läsvecka!! Fast har mest spelat Sims 3, samt pluggat. D: Vi fick HELA TRE prov att plugga på över lovet. (Varför i tusan har man ens ett lov då?) Så, ville bara få skriva av mig det, haha.
 
Divergent & Insurgent har jag redan läst, men ville ha de till bokhyllan. (som inte är en bokhylla, väntar fortfarande på den..) För ja jag kör med bokhögar just nu, har två stycken bredvid mig. (och de är typ en halv meter långa - bävar för att de ska lyckas ramla, men får hålla tummarna för att det inte händer..)
 
Boken Släktet vet jag faktiskt inte om jag kommer läsa. Kostade i alla fall bara 15 kronor. För det är regissören till filmerna Hellboy och Pans Labyrint som skrivit boken. Och ja vi såg ena filmen, Pans Labyrint, i skolan .. och den var liiite äcklig. Och råkade bläddra i boken, och såg att de typ obdukerade (stav..) en kropp och höll på med den och massor. Så avstår nog ett tag från den boken, haha.
 
~
 
Det här blev ett litet flummigt inlägg. Skrev om mina relationer till böckerna (typ) samt lite om mitt liv. Så ja, ni får både böcker och mitt liv. Kul var det att skriva i alla fall, haha. Har ni läst någon av böckerna? Var de bra? Något annat att tilläga / berätta? :)

4 kommentarer:

 1. Släktet är väldigt bra! :) Har läst hela trilogin men Släktet som är första boken är nog den bästa :). Finns även som tv-serie!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, det lät ju bra! :) Har inte hört något om boken överhuvudtaget, då jag spontan köpte den! Så tack för din lilla åtsikt! :D Ska kolla upp tv-serien! /kram!

   Radera
 2. Jag håller med om att Nya kontakter är bra! Tycker verkligen om Kinsellas böcker, de är så härliga och på något sätt lyckas de få mig på gott humör :) Jag har inte hört talas om varken Släktet eller Angel faktiskt, så du får avgöra om det är något för mig att läsa ;) Meg Cabots böcker har jag också läst och gillat. Snacka om tur att du fick i dem haha ;D Haha, känner igen mig i det där att man redan har läst en bok men ändå vill ha den i bokhyllan. Det måste vara komplett och se snyggt ut! ;) Har du läst Nyckeln ännu? Det är ett väldigt bra avslut på serien, tycker jättemycket om den, men helt ärligt så blev jag ändå lite besviken...

  Det där med skolan och prov känner jag mycket väl igen.. Ofta när vi får lov har vi också en hel del prov att plugga till, uppsatser att skriva och studieböcker att läsa. What's the point of having a holiday then? När man måste plugga hela lovet? :o

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nya kontakter är den första boken av Kinsella som jag läst! Kanske ska läsa någon mer av henne då! :) Haha, hoppas att Släktet och Angel är bra böcker då! Nu får man ju lite press på sig.. haha ;)

   Ja, Meg Cabot är underbar <3 och ja det måste vara snyggt! Jag har inte läst nyckeln, eller någon annan i serien! Så det är bara att vänta och se! :)

   JAA, håller verkligen med! Då kan man ju för tusan (förlåt) lika gärna gå i skolan. För är man hemma har man bara mer tid att plugga, och då tjatar min mamma på mig att jag ska plugga >.< så jag går hellre i skolan då! Istället för att plugga mer än vanligt.. /kram! :D

   Radera

Här kan du lämna en söt liten kommentar! ♥ Det kan vara saker som att du gillade inlägget, någon bok som verkar intressant, ett boktips, jag har ett tips till din blogg eller om det är något som ser konstigt ut eller inte funkar. Feel free to write, om vad som helst. För lite längre frågor eller något annat kontakta mig på : Hannah.blogg14@gmail.com , annars går det i kommentar! :) PS. Kryssa i "AVISERA MIG" för att få ett mail när jag svarat på din kommentar!

Du gillar kanske även:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...