Drop down menu

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

torsdag 2 april 2015

Läsrapport: Mars 2015

Nu är det dags för läsrapporten för månaden då jag fyllde 14 år, och enligt mig den månad som hittills varit bäst i läsväg! Så Mars du ska veta att jag är stolt över dig!
 
 
 
 
Antalet lästa böcker i Mars 2015 är: 7 stycken! En stoooor förbättring mot Februaris 3 böcker. (och Januaris 4) Böckerna jag läst är:
 
 1. Kretsen - Maggie Stiefvater
 2. Femtio nyanser av honom - E L James
 3. Nya kontakter - Sophie Kinsella
 4. Havets sång - Camilla Wandahl
 5. Håll huvudet kallt - Meg Cabot
 6. Kanske är det allt du behöver veta - E Lockhart
 7. Tusen gånger starkare - Christina Herrström
 
Antalet påbörjade böcker som jag inte hann läsa ut? 4 stycken. En e-bok, en bok i skolan, en novellsamling (har bara läst första novellen) och sen en vanlig fysisk bok hemma. Så har ett litet utbud, haha.
 
Hur många sidor är lästa? 2183 (det var inte dåligt .. är lite förvånad faktiskt!)
 
Hur många böcker är recenserade? 3 / 7 (en fjärde påväg!)
 
 
 
Hur många punkter blev avbockade i Läsutmaning 2015? 3 stycken, men kommer bli fler!
 
~
 

 
Kan inte köra en bra, bättre och bäst den här gången. För det är i princip omöjligt! Tycker att alla de här platsar bland bättre och bäst: Håll huvudet kallt, Nya kontakter, Kretsen och Femtio nyanser av honom! Älskar rent ut av sagt några av de, om inte alla? Haha. Som sagt Mars var en bra månad! Hann läsa mycket och läsa många BRA böcker! Tackar och bockar för det! (och en drös utropstecken blev det i det här stycket märkte jag nu) Men utropstecken uttrycker bra hur man tycker och känner om något, så de får vara kvar.
 

 
Har förresten ett antal böcker att visa er, både mina födelsedagsböcker och bokreaböcker, men har inte haft ork med det. Och snart är det kanske försent.. så ja jag lovar er inget! Antingen kommer de upp eller inte. Skulle ni vilja se?
 
Men recensioner kommer ni få se mycket av i April, för som sagt det är 4 stycken som ska skrivas. (tyckte det kändes som mer nyss! skumt..) Sen håller jag på och läser för fullt, så fler lär det bli!
 
Vad tyckte ni om Mars? Visst var det en bra månad? Har det hänt något kul eller "bokigt" för er under månadens gång? Feel free to tell ~ :D
  
 

2 kommentarer:

 1. det är aldrig för sent att visa upp nya böcker! ;D bookhauls är alltid kul tycker jag :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. åh, nu blev jag mer taggad att göra inläggen! :D Kanske ska göra det för din skull, haha! ;) och även min såklart! Har inte läst så många av böckerna än, så det är nog inte försent! /kram!

   Radera

Här kan du lämna en söt liten kommentar! ♥ Det kan vara saker som att du gillade inlägget, någon bok som verkar intressant, ett boktips, jag har ett tips till din blogg eller om det är något som ser konstigt ut eller inte funkar. Feel free to write, om vad som helst. För lite längre frågor eller något annat kontakta mig på : Hannah.blogg14@gmail.com , annars går det i kommentar! :) PS. Kryssa i "AVISERA MIG" för att få ett mail när jag svarat på din kommentar!

Du gillar kanske även:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...