Drop down menu

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

söndag 31 maj 2015

En bokbeställning gjord!

Hej alla! Den här veckan har det varit ovanligt dött, det har inte kommit upp något inlägg överhuvudtaget! OJ, det är ju dags för en månadsrapport också, HAR HELT GLÖMT DET. Okej, nu fick jag lite sådär smått panik, men det kommer väll upp inom någon dag.

Alltså jag är typ i en lässvacka, JAG VILL LÄSA men jag har inga böcker som jag vill läsa hemma. Men som tur är så har jag beställt några böcker ifrån bokus idag! :D Ni får inte reda på dem nu, utan jag visar böckerna i en bookhaul sen.


Jag kan säga att det är 3 fristående böcker - en har jag skrivit om här på bloggen att jag vill läsa, (i ett eget inlägg) en har jag redan läst... och den sista tror jag inte att jag pratat något om alls, eventuellt kommenterat på någon recension av den boken på någons blogg. Sen så är det två böcker i en serie + sista boken i en serie! Så totalt 6 böcker, men liksom alltihop gick på 770 kronor - är böcker så himla dyra? Jag som är van att samla pengar på hög, blir lite smått förtvivlad. Men aja, jag måste ju ha något att läsa!

Ps. Ni får gärna kommentera om ni har någon aning om vilka böcker det är! :)

Bjuder på en bild från mitt instagram konto, bara för att ett inlägg blir så trist utan bilder! Ni hittar mig under namnet @kristalldroppen! Det har blivit ganska mycket naturbilder på sistone där, vilket ni märker nedan: // kram på er!

 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna en söt liten kommentar! ♥ Det kan vara saker som att du gillade inlägget, någon bok som verkar intressant, ett boktips, jag har ett tips till din blogg eller om det är något som ser konstigt ut eller inte funkar. Feel free to write, om vad som helst. För lite längre frågor eller något annat kontakta mig på : Hannah.blogg14@gmail.com , annars går det i kommentar! :) PS. Kryssa i "AVISERA MIG" för att få ett mail när jag svarat på din kommentar!

Du gillar kanske även:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...