Drop down menu

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

onsdag 13 maj 2015

Har ni missat vårrean?

Hej alla! Så skönt att man är ledig i hela fyra dagar nu! Så lyxigt. Tänkte skriva om bokus vårrea, eller i alla fall säga att den pågår! För det kan ju hända att någon faktiskt missat den totalt.
 
http://www.bokus.com/varrea
 
Ja, som sagt så har bokus en vårrea, med fynd från 19 kronor. Klicka på bilden för att komma till rean! Den här boken ska jag garanterat köpa: ( + ett antal till som jag planerar, hihi )
 
 
För alltså jag älskade den här boken! Har skrivit klart recensionen på den, så den lär komma upp någon dag. Förbered er på en massa kärlek till en bok. Den är väll mitt tips på rean!
 
http://www.bokus.com/cgi-bin/P_campaign_show.cgi?c_id=99930
 
Fick precis nyss se detta erbjudande också (se ovan) Jag vill ha boken Ensam på mars av dem, men hittar inte riktigt någon annan som jag vill ha. Avdelning 73 i så fall, men har redan läst den & har inte de 3 föregående delarna i serien .. så rätt onödigt. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!
 
Det var allt för mig! Ska ni göra något speciellt när ni är lediga nu? Något ni ska köpa på rean / erbjudandet? Rätt roligt att bokus kör med sådant titt som tätt! Ha det bäst!
 
 

2 kommentarer:

  1. Uh-oh... Detta hade jag missat. Nu kommer plånboken få lida.^^

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha okej! Vilken tur att jag skrev inlägget då. ;) Hittade du något? Tycker själv att det var lite dåligt utbud, men tror att andra kan ha gillat det mer! /kram!

      Radera

Här kan du lämna en söt liten kommentar! ♥ Det kan vara saker som att du gillade inlägget, någon bok som verkar intressant, ett boktips, jag har ett tips till din blogg eller om det är något som ser konstigt ut eller inte funkar. Feel free to write, om vad som helst. För lite längre frågor eller något annat kontakta mig på : Hannah.blogg14@gmail.com , annars går det i kommentar! :) PS. Kryssa i "AVISERA MIG" för att få ett mail när jag svarat på din kommentar!

Du gillar kanske även:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...