Drop down menu

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

söndag 10 maj 2015

Söndags frågor

Hej allihopa! Ville berätta att jag lever, för ni har kanske märkt av min lilla tystnad? Det har varit ovanligt dött på bloggen, har bara lagt upp ett inlägg den här veckan. ( +1 nu )
 
Jag har börjat på en recension i alla fall (född fenomenal), men den är lite krånglig för har så MYCKET som jag vill säga om den! Så det är lite problematiskt.. men annars så har jag väll varit lite upptagen den här veckan, eller jag har väll inte helt enkelt haft så mycket ork för bloggen. Så det är därför det har varit lite tomt här! Har förövrigt en drös med recensioner som jag vill skriva. Jag. Orkar. Inte. Fast. Jag. Vill. Ändå.
 
 
Men bara för att jag saknat bloggen och mina läsare, så tänkte jag ställa några frågor till er som läser min blogg och ni andra med självklart! Hoppas bara inte att jag kommer att framstå som jobbig ..
  • Vad är det bästa med min blogg och mina inlägg? Varför?
  • Sen, finns det något som jag borde förbättra? Exempelvis mina recensioner? Vad?
Är öppen för all feedback, även fast jag tycker att det är jobbigt med dålig kritik, så vill jag ju förbättras! Så det är bara att köra på! Ha nu en fin Söndag alla - kram kram!
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna en söt liten kommentar! ♥ Det kan vara saker som att du gillade inlägget, någon bok som verkar intressant, ett boktips, jag har ett tips till din blogg eller om det är något som ser konstigt ut eller inte funkar. Feel free to write, om vad som helst. För lite längre frågor eller något annat kontakta mig på : Hannah.blogg14@gmail.com , annars går det i kommentar! :) PS. Kryssa i "AVISERA MIG" för att få ett mail när jag svarat på din kommentar!

Du gillar kanske även:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...