Drop down menu

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

fredag 12 juni 2015

10 000 sidvisningar!

 
ÅHHHHH, jag är ganska lycklig just nu!! För jag och min blogg har precis passerat över 10 000 sidvisningar!! Så himla kul, för om bara några veckor så fyller min blogg 1 år, rättare sagt 1 Juli. OCH DET är helt sjukt. Håller ni inte med? Tiden går för snabbt, man får ju panik. Helt ärligt så får man det. För det känns knappt som att man gör något vettigt under åren som går.
 
Jag antar att det här inte är den roligaste nyheten för er som läser direkt, men jag tackar alla som besöker min blogg med hela mitt hjärta! ♥ Läsarna är ju det viktigaste! Och sen tackar jag för alla kommentarer och det är så kul att se att visa fortsätter att följa min blogg + när man ser en ny prick som tittat in! Ja, jag tackar ER! Jag hoppas att ni fortsätter kika in här. Sen så är jag så glad att man har stött på så många fina personer i den här bloggatmosfären, och att man lärt känna visa något bättre än andra. ♥ Är ju fortfarande öppen för nya bekantskaper (om det är ett ord) självklart! Så bara att du hör av dig. :) (gud alla dessa utropstecken, vad är det med dem och mig? Kanske borde ta och gifta mig med hen snart.. haha)
 
Så tack alla! Och så önskar jag er en fin sommar / ett bra sommarlov! Har förövrigt ganska mycket som jag vill skriva om på bloggen, men ingen läslust tyvärr just nu. Men nog om mig! kraaaam :DD

2 kommentarer:

  1. Wow grattis, verkligen häftigt att ha 10000 visningar på mindre än ett år ! Är imponerad :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Oj tack! :D Så 10.000 är ganska bra på ett år alltså? För kan tänka mig att vissa hade haft mycket mer! Men bloggen går ju framåt, och det är ju viktigast! //kram :D

      Radera

Här kan du lämna en söt liten kommentar! ♥ Det kan vara saker som att du gillade inlägget, någon bok som verkar intressant, ett boktips, jag har ett tips till din blogg eller om det är något som ser konstigt ut eller inte funkar. Feel free to write, om vad som helst. För lite längre frågor eller något annat kontakta mig på : Hannah.blogg14@gmail.com , annars går det i kommentar! :) PS. Kryssa i "AVISERA MIG" för att få ett mail när jag svarat på din kommentar!

Du gillar kanske även:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...