Drop down menu

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

måndag 15 juni 2015

Sommarläsningstaggen

Hittade den här taggen hos bästa Elvira och det är ju sommar, så varför inte? Nu kör vi:
 
 
bild tagen av mig. Den ser lite överredigerad ut, men alltså den var så där ljus när jag tog bilden. Så typ inte mitt fel, haha! (för redigerade knappt något, bara lite på färgerna)
 
1. Vilka 5 böcker bara MÅSTE hinna läsas i sommar?
Hmm.. Allt och lite till av Sarah Dessen, För då minns jag kärleken av Charlotte Alfvin och Minna Tunberger, (tänkte kanske börja läsa väldigt snart) och Ensam på mars av Andy Weir. Seriöst jag kommer inte på några fler. Tror jag måste köpa lite nya böcker..

2. Vilken bok är du egentligen inte så sugen på men känner att det är dags att ta tag i?
Hmm.. det är ju faktiskt en drös med böcker. Har FEM böcker som är första böckerna i 5 olika serier, och ja de känns lite jobbiga. Och nervöst. Så för stunden föredrar jag fristående böcker. Men Maze runner: I dödens stad av James Dashner borde bli läst, så har jag avslutat i alla fall en serie. = kanske blir lättare att börja läsa en ny serie!

3. Var är bästa stället att läsa i sommar?
Jag skulle vilja läsa på stranden, eller på en filt i solen. Men det har inte hänt än..

4. Handen på hjärtat, var tror du att du faktiskt kommer att läsa någonstans?
Håller med Elvira, sängen! Där är det lugn och ro, och min favoritplats typ förövrigt.
 
5. Vilken bok tror du kommer bli sommarens bästa?
Helt ärligt vet jag inte, har typ ingen bok som jag är sugen på att läsa. Men om jag får tag på boken fyra dagar fyra nätter så tror jag garanterat att den kan bli superbra!

6. Vilken bok borde ALLA läsa i sommar?

En Sarah Dessen bok! Annars Anna och den franska kyssen (Stephanie Perkins), eller boken En plats de kallar lyckan (Mårten Sandén)
 
7. Strand eller hängmatta?
Har typ aldrig läst på en strand, men skulle vilja. Så strand. Men alltså när man är på en strand badar man ju typ bara, när hinner man läsa? Det är samma när man ligger vid en pool utomlands! Det är ju bara bada bada bada. Och typ ingen läsning!


8. Deckare eller roman?
Just nu till sommaren, roman. Med kärlek. Men annars gillar jag deckare också!

9. Favoritgenre?
Ehh.. typ thriller. Eller en bok som innehåller kärlek i alla fall, och gärna med lite spänning.

10. Tagga 3 andra!
Egentligen behöver jag kanske inte tagga några, men för skojs skull: Alba, Klara och Elina! Sen så får ju alla andra göra den också, självklart! ♥
 
 

2 kommentarer:

  1. Anna och den franska kyssen har jag, den ska jag försöka få läst i sommar :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad kul! Den passar till sommaren :)

      Radera

Här kan du lämna en söt liten kommentar! ♥ Det kan vara saker som att du gillade inlägget, någon bok som verkar intressant, ett boktips, jag har ett tips till din blogg eller om det är något som ser konstigt ut eller inte funkar. Feel free to write, om vad som helst. För lite längre frågor eller något annat kontakta mig på : Hannah.blogg14@gmail.com , annars går det i kommentar! :) PS. Kryssa i "AVISERA MIG" för att få ett mail när jag svarat på din kommentar!

Du gillar kanske även:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...