Drop down menu

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

måndag 8 juni 2015

Böcker från bokus (bookhaul #5)

Som ni vet så har jag beställt 6 böcker från bokus, det låter kanske bekant? Jag skrev förövrigt om det här och böckerna kom hem till mig i Torsdags hihi ♥ (vissa såg kanske det på min instagram)

Där har ni bokhögen :D
 
 
Anna och den Franska kyssen av Stephanie Perkins :
 
Den här läser jag just nu, och den är så bra! Och söt! Och fin! Och alldeles somrig! Och alldeles underbar. (+ ett antal fler "och") Vet ej hur slutet är, men antar att det blir bra :)
 
 
Född fenomenal av Josephine Bornebusch:
 
Jag har redan läst den här boken, och gillade verkligen den! (recension här) Så när jag såg att den var med på bokus rea så var jag bara tvungen att köpa den till min bokhylla!
 
 
 
Ensam på Mars av Andy Weir :
 
Den här verkar vara väldigt bra och har varit intresserad av den ett tag = självklart la jag till den i kundkorgen hos bokus! Jag brukar inte läsa science-fiction, så får se om jag gillar den!
 
 
Farlig förmåga (#1) & Systrars öde (#2) av Jessica Spotswood:
 
För ett tag sen så köpte jag boken Stjärnmärkt av Jessica Spotswood, som är andra boken i serien Systrana Cahill, och nu har jag även köpt första och sista boken i serien, vilket underlättar om jag vill kunna påbörja att läsa serien! Hoppas att jag kommer gilla serien.
 
 
Maze runner: I dödens stad (#3) av James Dashner:
 
Jag äger sedan tidigare första boken och andra boken i serien Maze runner, så nu har jag även köpt den rätt så nyutgivna sista boken, för att kunna avsluta serien. Första boken i serien gillade jag, men andra boken i serien var mest ganska långtråkig. Så jag är nyfiken på om jag kommer gilla denna, eller om jag kommer vilja slänga den i väggen. To be continued... 
 
Det var alla böcker ifrån bokus. Klicka på bokens namn för att komma till förlagets sida om boken, med handling och eventuell övrig info. Ibland kan ni även hitta mina recensioner på vissa länkar i texten! :)

Vad tycker ni om mitt lass? Något ni själva skulle vilja läsa eller har läst? Vad tyckte ni? :)

4 kommentarer:

 1. Jag håller på att lyssna på Ensam på mars nu och hittills verkar den bra :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh vad kul! Ska själv sätta tänderna i den inom kort :)

   Radera
 2. Svar
  1. Ja, det tycker jag med! :)

   Radera

Här kan du lämna en söt liten kommentar! ♥ Det kan vara saker som att du gillade inlägget, någon bok som verkar intressant, ett boktips, jag har ett tips till din blogg eller om det är något som ser konstigt ut eller inte funkar. Feel free to write, om vad som helst. För lite längre frågor eller något annat kontakta mig på : Hannah.blogg14@gmail.com , annars går det i kommentar! :) PS. Kryssa i "AVISERA MIG" för att få ett mail när jag svarat på din kommentar!

Du gillar kanske även:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...