Drop down menu

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

tisdag 23 juni 2015

Rör mig inte blir tv-serie!


Tack vare B. Wahlströms instagram-sida, så fick jag syn på detta! Rör mig inte - trilogin / shatter me - trilogin , eller även kallad Juliette-trilogin av Tahereh Mafi ska bli TV-SERIE!! Jag följer för tillfället ingen speciell serie, SÅ DETTA SKA BLI HELT AWESOME. Jag har bara läst första och andra boken i trilogin - men de älskade jag just då! Nu har jag glömt lite varför och hur mycket jag älskar serien, men när man får reda på detta så blir jag väldigt sugen på att läsa om serien, samt AVSLUTA serien. Herregud. Jag vågar knappt. Tänk om jag typ hatar serien nu? Nu när jag tröttnat på dystopier? För den här trilogin tillhör ju genren dystopi. Hjälp mig någon! Men trots allt, så började jag typ FANGIRLA när jag fick reda på det här ♥♥ FÖR JAG HAR JU ÄLSKAT SERIEN. OCH kanske älskar jag den lika mycket fortfarande. Men gud, tänk om skådespelarna blir helt fel i serien, men ja.. nog om detta.

De flesta känner nog till den här nyheten vid det här laget, Tahereh Mafi skrev det där för typ minst 4 dagar sen, och sen så har bland annat Bokugglan redan skrivit om det. Men jag ville skriva ändå, främst för att någon kanske missat nyheten, samt för att få berätta vad jag tycker om detta. Ni vet, skriva av sig lite.

Förresten, filmrättigheterna till den här serien har väll sålts? Om jag minns rätt. Därför så blev jag lite förvånad när det skulle bli en tv-serie istället. Jag vet inte om jag hade velat haft en film istället, men serien kan nog bli lite för långdragen. Så film kanske vore bättre. Eller vad tycker ni?

Men .. ja, vad tycker ni om det här? Någon som är lika spänd och förväntansfull som mig?
 
 

3 kommentarer:

 1. Hur gick det med De Tysta Tänker Högst? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anika! Jo, alltså jag har tankat ned filen och så, men har tyvärr inte hunnit läst den än. Jag ska - jag lovar! Jag har bara inte haft tid och så har jag typ varit i en lässvacka. Sen så har jag filen på min dator, och nu vid sommartider så är det roligare att läsa fysiska böcker. Men jag ska läsa den i framtiden! :D // kram <3

   Radera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera

Här kan du lämna en söt liten kommentar! ♥ Det kan vara saker som att du gillade inlägget, någon bok som verkar intressant, ett boktips, jag har ett tips till din blogg eller om det är något som ser konstigt ut eller inte funkar. Feel free to write, om vad som helst. För lite längre frågor eller något annat kontakta mig på : Hannah.blogg14@gmail.com , annars går det i kommentar! :) PS. Kryssa i "AVISERA MIG" för att få ett mail när jag svarat på din kommentar!

Du gillar kanske även:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...