Drop down menu

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

onsdag 29 juli 2015

Jag är hemma!

Hallå på er! Nu är jag hemma från min bilsemester till soliga, varma och underbara Spanien. (jag överdriver inget alls, faktiskt) Jag och min familj ramlade in i vår lägenhet klockan 3 i natt, så det var bara att duscha och äta lite, och sen hoppa i säng. Sen så vaknade vi vid klockan 2 på eftermiddagen och åt frukost. Min senaste frukost ever, och det längsta jag sovit till, haha.

Jag ville bara skriva det, så att ni vet. Har laddat över bilder till datorn, men orkar bara inte fixa med det nu. Det kommer i alla fall! (med lite mer info om resan) Sen så har jag några souvenirer att visa + några böcker som landat hemma hos mig, hihi. Kram på er ♥ Hoppas att det inte varit alldeles för dött här, har förövrigt fortfarande ett schemalagt inlägg, så vi kom tydligen hem tidigare än jag förväntat, haha. Update: Det schemalagda inlägget kom tydligen upp idag, my bad. Men igår när jag kolla så låg det ju fortfarande kvar och väntade. But whatevahhh, hejdå!

3 kommentarer:

  1. Åh vad roligt att det blev lyckat! Och kul att du är tillbaka :) Ser framemot bildeeer!! :D Kraam

    SvaraRadera
    Svar
    1. jaaa, superkul! o tack för att du tkr det <33 kraam

      Radera
  2. Tack för taggen bästa Liza! Har svarat på den för ett tag sen :) (då jag svarar sent!)

    SvaraRadera

Här kan du lämna en söt liten kommentar! ♥ Det kan vara saker som att du gillade inlägget, någon bok som verkar intressant, ett boktips, jag har ett tips till din blogg eller om det är något som ser konstigt ut eller inte funkar. Feel free to write, om vad som helst. För lite längre frågor eller något annat kontakta mig på : Hannah.blogg14@gmail.com , annars går det i kommentar! :) PS. Kryssa i "AVISERA MIG" för att få ett mail när jag svarat på din kommentar!

Du gillar kanske även:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...