Drop down menu

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

lördag 14 februari 2015

Glad alla hjärtans dag ♥

Jo, jag ville passa på att önska er en fin / glad alla hjärtans dag! Säger man så, eller? Haha. Jag säger det som en vän, så missförstå mig inte! :D Jag hoppas att ni alla får en fin dag i alla fall. Antingen med eran familj, era vänner eller en partner. Eller varför inte ett djur? (Som jag skulle vilja ha!) Uppvakta dem ni älskar idag! Vem de nu än er! ♥
 
 
Det här jag fått inför alla -ans dag! Kortet fick jag igår, påsen med godis fick jag för 2 dagars sen & kistan med chokladpengar fick jag för någon vecka sen! Alltid lite kul att få något! Gillar verkligen kortet! Man kanske kan ha det som bokmärke? ;) haha. (och ja, inte världens vackraste bild på grejerna.. )
 
 
Så där lagom till alla -ans dag började jag läsa boken Eleanor & Park. För den bokens tema är ju framförallt kärlek, så tycker den passar att läsa just nu! Lägg märke till mitt tofs-bokmärke, som jag använder för första gången just nu. Vet inte riktigt om jag gillar det, men får väll se om jag kan vänja mig vid den!
 
Idag händer det väll inte så jätte mycket, har mest legat i sängen fram till lunch. För vaknade klockan 6 på morgonen med världens mensvärk. Skit kul, första dagen på lovet. Nu har jag dock tagit Ipren som tack och lov hjälpt lite. Men det känns ju lite trist än då..
 
Ni får i alla fall ha det bäst idag! Kan hända att jag hör av mig senare. Ni märker isåfall! Kram! Jag höll på att glömma! Tack så hjärtligt till alla er som läser min lilla blogg & sprider kärlek genom att kommentera! Fortsätt gärna så, haha!
 

9 kommentarer:

  1. Glad alla hjärtans dag på dig! :D<3
    Och åh, jag vill också läsa Eleanor and Park.. Får ta och köpa hem den snart ;)
    Usch då, krya på dig! Vi får hoppas att du blir bättre snart. Mensvärk är det värsta som finns...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, tack! :D
      Ja, det borde du! Den kanske till och med finns på någon bokrea! Så kolla runt lite, vetja! ;) & tack igen! <3 ja, jag håller med om att det är det värsta som finns.. men det är bättre nu i alla fall! Kram på dig!

      Radera
  2. Glad alla hjärtans dag (även om det var igår). :) :P
    Och ja finns inget värre än att vakna med mensvärk! Hate it! Hoppas det blir bättre iaf. :) Har faktiskt Eleanor&park i bokhyllan. Längtar tills jag får läsa den! :) <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, tack så mycket! :D
      Haha, ja det är inget trevligt. För man brukar få stå ut i smärtan typ 3 dagar till sen! Men denna gång gick det rätt bra, känner bara av liiite idag! Så hade väll tur, haha.
      Kul! Du kanske ska som mig läsa den bland alla ♥-ans dag tiderna? ;) Hoppas att du kommer gilla den i alla fall! Börjar faktiskt gilla boken, för var lite tveksam i början. Kram!

      Radera
  3. Eleanor & Park är helt klart en av mina favoritböcker, hoppas du gillar den så mycket också! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh, vad kul! & tack för tanken! ;D Jo, alltså var lite tveksam mot hur de var mot varandra i början, men nu är de riktigt söta! Kul att du hittat hit! :) kram!

      Radera
  4. Åhh vad mysig boken ser ut att vara! Vad tycker du om den än så länge? Har haft den på listan väldigt länge men inte kommit till den än, förhoppningsvis kommer den upp snart för mig!

    Kram
    Anika :)
    www.anikaskriver.blogg.se

    SvaraRadera
    Svar
    1. I början var jag lite tveksam när jag började läsa, men nu har jag börjat gilla den mer! Fast jag vet fortfarande inte om den är så där jätte jätte fantastisk som de flesta kallar den. Får se hur det utvecklar sig! Har bara kommit halvvägs ungefär! :)

      Kram! :D
      (Hoppas det är okej att jag raderar dina andra kommentar, för du råkade publicera dubbletter! Alltså två likadana kommentarer!)

      Radera
  5. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera

Här kan du lämna en söt liten kommentar! ♥ Det kan vara saker som att du gillade inlägget, någon bok som verkar intressant, ett boktips, jag har ett tips till din blogg eller om det är något som ser konstigt ut eller inte funkar. Feel free to write, om vad som helst. För lite längre frågor eller något annat kontakta mig på : Hannah.blogg14@gmail.com , annars går det i kommentar! :) PS. Kryssa i "AVISERA MIG" för att få ett mail när jag svarat på din kommentar!

Du gillar kanske även:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...