Drop down menu

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

fredag 6 februari 2015

Vårlängtan - En enkät!


Jag har blivit taggad av bästa Liza på Iregnet att göra enkäten Vårlängtan. Jag tackar så mycket! Det ska bli super kul att göra den! :)
 
 
1. Vilket vårtecken längtar du mest efter?
ingen aning. Just nu har jag inte tänkt så mycket på våren, för här där jag bor har vintern precis satt i gång, haha. Men att slippa snön, att solen kommer fram & att man tillslut kan börja smygstarta med shortsen. Sitta i solen och sola på våren. Gjorde i alla fall det förra året. Sen att alla blommor kommer fram. = fram med kameran!
 
 
2. Ett annat säkert vårtecken är när bokrean startar i slutet av februari. Har du någon särskild bok som du hoppas ska finnas till fyndpris på årets rea?
Har aldrig varit med på bokrean, så jag är taggad till hundra! Hoppas hitta DivergentInsurgent på rea. Då jag fick sista boken i julklapp! Vill ju ha en komplett serie. Sen kanske Jag ger dig solen - Jandy Nelson. Fast då den är ny är det inte så troligt. Det handlar om dig av Sandra Beijer skulle jag också vilja hitta. Sen är det säkert fler som jag inte kommer på just nu..
 
Divergent (inbunden) Jag ger dig solen (häftad) Det handlar om dig (kartonnage)Insurgent (pocket)
 
3. Våren bjuder också på många nya böcker. Är det någon/några som du längtar extra mycket efter?
Sista delen i Mickey Bolitar - triologin helt klart! Som heter Sökaren av Harlan Coben. Annars vet jag inte riktigt. Har ingen speciell. Senaste John Green boken har ju redan kommit ut. Annars sista delen i serien Maze Runner. Som kommer ut i Maj, om jag minns rätt!
 
Sökaren (häftad)Katherine-teorin (häftad)  Maze runner. I dödens stad (inbunden) 


4. Finns det någon författare du önskar (men inte vet om det är aktuellt) ska komma med en ny bok / uppföljare i vår eller senare under året?
Jag älskade ju Johanna Lindbäcks bok Kanske ihop, så skulle vara kul om hon ger ut något mer i år. (är dock inte den ända bok jag gillar av henne) Hon håller på med en bok vet jag i alla fall. Men om den kommer ut i år, har jag ingen aning om.. Sen så skulle det vara kul om Sofie Sarenbrandt ger ut en till bok i serien om Emma Sköld! Slutet är öppet för en fortsättning, så hoppas på det!

5. Många tycker det är roligt att uppdatera garderoben när våren kommer med t ex en ny jacka eller nya skor. Är du på jakt efter något särskilt vårplagg?
Hela min pissiga (förlåt!) garderob skulle behöva uppdateras. Men har just nu extremt svårt att hitta kläder. Oftast är det mesta för stort. Även det i min garderob är för stort då jag gått ner lite i vikt. Så någon får gärna hjälpa mig med att skaffa en ny garderob, please.

6. Finns det någon särskild debutant du ser fram extra mycket emot att läsa i vår, eller alternativt någon författare som för första gången översatts till svenska?
Anna och den franska kyssen av Stephanie Perkins ser jag framemot! Den pratade många om förra året, så man borde helt klart läsa den. Har aldrig läst något av Perkins heller, så blir två flugor i en smäll!
 
Anna och den franska kyssen
 
 
7. Det kommer också många nya pocketböcker i vår. Är det några särskilda titlar du har väntat på ska komma i pocket?
Jag tänker precis inte på om böckerna är pocket eller inte. Vill jag ha en bok, så köper jag den oavsett format. Men jag gillar helst inbunden dock. I alla fall när det gäller Divergent - triologin, haha. Dante and Aristotle discover the secrets of the universe ger Gilla böcker ut på svenska någon gång i år. Hittar just nu inte datumet dock. Men den kanske man ska testa att läsa. Tycker det dock det svenska omslaget inte ser så fint ut, gillar bättre det engelska!
 
Livets outgrundliga mysterier
 
 
8. Sist men inte minst, det är ju inte vår än och även vintern har ju sina positiva sidor. Berätta vad du tycker är bäst med vintern!
Snön är så vacker! Älskar hur den lyser upp världen utomhus. Allt blir så mycket ljusare. Sen är det väl kul att åka pulka då och då & vara utomhus i den friska luften. Men jag föredrar nog endå inte vintern.
 
 
Jag tänker nu tagga några som borde göra denna tag, som cirkulerat runt på många bloggar! De som borde göra den är : Jana, bokberoende, Amanda, Tova, Bokhyllan, Beate & Rebecca! Hoppas verkligen inte jag råkat taggat någon som redan gjort tagen! Ber om ursäkt i såfall! kram!
 

6 kommentarer:

 1. Ser också framemot Anna! Och håller med om att omslaget till Luvets outgrundliga mysterier är SÅ MYCKET SNYGGARE på engelsa. Liksom varför behöll de inte det??

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yeeey, då kan vi tagga tillsammans! haha. När kommer den ut ens? Har ingen så där jätte koll precis.

   Ja, jätte tråkigt att de inte behöll. Omslaget kan ju faktiskt påverka deras försäljning, för det är ju trots allt omslaget som får ens första blick. Och om den ser vacker ut / intressant ut så blir man ju mer intresserad av boken. Sen så vet jag inte riktigt vad jag tycker om titeln heller.. Tycker faktiskt Gilla Böcker kunde gjort det lite bättre! För det här känns som en bok där huvudpersonen är rätt så deppig, som jag tror den är innan han träffar den andra killen. Men det är ju framförallt kärleken som är i fokus (tror jag) och då symboliserar ju inte boken precis det.. Aja, nu ska jag inte klaga mer, man får väll helt enkelt läsa boken ändå, haha! :) / Hannah

   Radera
 2. Tack så mycket för taggen! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så lite så! :) Hoppas du vill göra den!

   Radera
 3. vad roligt att du gjorde taggen ! jag kommer också söka noga efter divergent serien på bokrean ! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. självklart gjorde jag den! :) Och det är tack vare dig som tagga mig, så tack till dig!
   haha okej, då får vi hålla tummarna för att de finns med! :D Det känns ändå som att det är rätt stor chans att de är med. De börjar bli något år gamla men är ändå populära! Så de kan nog tjäna på det! Kram!!

   Radera

Här kan du lämna en söt liten kommentar! ♥ Det kan vara saker som att du gillade inlägget, någon bok som verkar intressant, ett boktips, jag har ett tips till din blogg eller om det är något som ser konstigt ut eller inte funkar. Feel free to write, om vad som helst. För lite längre frågor eller något annat kontakta mig på : Hannah.blogg14@gmail.com , annars går det i kommentar! :) PS. Kryssa i "AVISERA MIG" för att få ett mail när jag svarat på din kommentar!

Du gillar kanske även:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...