Drop down menu

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

torsdag 9 april 2015

Födelsedagsböcker #2

Nu tänkte jag att det är dags att visa mina födelsedagsböcker, som jag fick när jag fyllde den 4:e mars i år. Är ju drygt en månad sen jag fick dem nu, men fick en peppande kommentar av Elina , som tycker att det aldrig är försent med bookhauls! Så ja, jag visar er helt enkelt böckerna trots att jag är sent ute. De flesta böckerna har faktiskt inte blivit lästa än, så då går det ju ännu bättre att visa de.
 
Alltså jag var med när min mamma köpte alla böckerna, så jag visste ju om de och valde typ själv vilka jag ville ha. Visa av böckerna var även med på årets bokrea, så de kommer synas i inlägget om mina bokrea-böcker, som så småning kommer att komma upp! För jag valde ju med omsorg, vissa av de böckerna jag ville ha fanns ju på bokrean. (så klart att man valde de) För ju billigare böcker - desto fler! Haha! Man får ju vara lite smått smart ;)
 
 
 
Insurgent (#2)- Veronica Roth
Divergent (#1)- Veronica Roth
Cirkeln (#1) - Mats Strandberg & Sara Bergmark Elfgren
Eld (#2) - Mats Strandberg & Sara Bergmark Elfgren
Nyckeln (#3)- Mats Strandberg & Sara Bergmark Elfgren
 
 
 
Divergent och Insurgent är de två första delarna i just serien Divergent! Fick i julklapp sista delen i serien + en novellsamling. Så det var rätt självklart att jag ville ha en komplett serie!
 
 
 
 
Engelforstrilogin är äntligen min! Fick tag på alla i kartonage också - vilket är ett stort plus. Hellre det än pocket! Var meningen att jag skulle köpa (typ få) hela serien på Akademibokhandelns bokrea, men nej då var alla böcker slut på rean. Hittade dock sista boken (Nyckeln) på Åhlens bokrea. De två första böckerna i serien fick jag och min mamma beställa ifrån bokus. Men nu är de mina i alla fall! Ska bli spännande att läsa ♥ (vann ju förövrigt cirkeln som pocket med filmomslaget, men ville ha alla i samma omslag. Är ju självklart tacksam för pocketen, för det var den som gjorde att jag köpte resten av serien! Och så är den ju signerad ju ♥)
 
~
 
Nu höll jag ju på att glömma en bok .. haha! Fick den för någon vecka sen av en vän, och ja det var en försenad födelsedagspresent. Jätte kul att få den, då det är början till en serie som jag velat läsa ett tag. Skrev om det här (även Engelforstrilogin)
 
 
 
Och boken som jag fick är Legend! Skriven av Marie Lu! Jätte kul att ha fått den också, för alltså både legend-serien och engelsforstrilogin sägs ju vara bra! Och om jag gillar Marie Lu's serie, har jag ju en till serie av henne som precis kommit ut på svenska. (Den unga eliten) I alla fall första boken än så länge. :)
 
Vad tycker ni om mina födelsedagsböcker? :) Jag är glad över dem i alla fall, vilket är huvudsaken, haha. Har ju frågat sen tidigare om Legend och Engelsfors är bra, och fick bara positiva svar då, så behöver nog inte fråga igen. Men du får självklart berätta vad du tycker om böckerna, eller något annat som du har på hjärtat!
 
ps. ber om ursäkt för de lite mindre fina bilderna, det är svårt att få bra bilder med en mobil, även fast jag försöker redigera dem bättre. Får försöka ta med min kamera någon dag, håll ut! :) (jag försöker mitt bästa i alla fall, så ni vet..)
 
 

12 kommentarer:

  1. Åååh så roligt med hela serier genast! Ser ju så snyggt ut i hyllan då ;D Hoppas nu du tycker om alla dina fina böcker! :) kraam

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jaaa, det är kul! :D Fast har ingen bokhylla än så länge, så får nöja mig med snygga "en halv meters höga - bokhögar". Den är beställd i alla fall, en bokhylla alltså! Eller jag har bokhyllan hemma, men ett hyllplan var fult så vi reklamerade det. Så nu måste jag vänta i 6 VECKOR på att få hyllplanet, när det tog 2 veckor att få hyllan. Men det verkar vara ett "skit" företag, förövrigt. SUR blir man på dem i alla fall. Och är inte ensam om att ha en lång leveranstid. Men nog om det, haha!

      Vad säger man när någon hoppas något bra? Tack? Jag vet inte riktigt, har haft det dilemmat tidigare, haha! Jag hoppas också att jag gillar böckerna! Har redan läst Divergent & Insurgent. (tror att du kanske snappat upp det redan, kan ha nämnt det någon gång!)

      / kram på dig i alla fall! :D

      Radera
  2. Vilken fin hög med böcker!

    Du får jättegärna check it out och det är helt rätt, nio noveller i boken! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, den är fin! :)
      Jag hoppas att den kommer in på bibblan, får ju annars köpa den! (annars kan man ju be dem köpa in den!) Men tycker det är kul, att så många tonåringar fått chansen att skriva sin egen novell! Liksom skrivna av tonåringar - och sen läsna av tonåringar! Förhoppningsvis kommer många känna igen sig i dem! :) Sen är det ju extra kul att du skrivit en, för man "känner" ju dig. Lite i alla fall, vet ju vem du är som bokbloggare! /kram! :D

      Radera
    2. Jo exakt! Snart kommer de in tror jag, annars kan jag jättegärna skicka PDF filen till dig om du känner för att läsa på en skärm? Kram på dig! :D

      Radera
    3. Oj, är det sant? Att du vill skicka PDF-filen, helt gratis? Tack isåfall! :) Eller blir det mer som ett recensions-ex? Fast kommer nog recensera den ändå!

      Jag tar jätte gärna emot det! :D Du kan maila mig på : Hannah.blogg14@gmail.com!
      /kram tillbaks! :D

      Radera
  3. Har läst de första två böckerna i både Engelforstrilogin och Divergenttrilogin och de har varit riktigt bra :).

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är ju superbra! :D Har redan läst Divergent & Insurgent, och ja de är helt okej! Minns inte riktigt dem nu, så är dags för en omläsning.. så man kommer in i "känslan" också!

      Engelforstrilogin hoppas hoppas hoppas jag att jag kommer älska, som så många andra! Men lär behöva sänka mina förväntningar innan jag ska läsa den, så jag inte lyckas bli besviken .. haha. / kram! & kul att du kika in här! :)

      Radera
  4. härligt med att få hela serier direkt! :)

    SvaraRadera
  5. Åh, vad många fina böcker du har fått! :D Jag har läst och gillat/älskat dem allihopa! Så jag hoppas att du gillar de också :) Bra är de i alla fall! Och jag håller med Elina, vad skönt att du har fått hela serierna på en gång :) <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, de är fina! :D Har ju endast läst Divergent & Insurgent, men hoppas ju att jag ska gilla de andra två också! Ja, det är kul att få serierna på en gång! (fördelen med att vara typ sist med att läsa en serie, haha!) /kram! <3

      Radera

Här kan du lämna en söt liten kommentar! ♥ Det kan vara saker som att du gillade inlägget, någon bok som verkar intressant, ett boktips, jag har ett tips till din blogg eller om det är något som ser konstigt ut eller inte funkar. Feel free to write, om vad som helst. För lite längre frågor eller något annat kontakta mig på : Hannah.blogg14@gmail.com , annars går det i kommentar! :) PS. Kryssa i "AVISERA MIG" för att få ett mail när jag svarat på din kommentar!

Du gillar kanske även:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...