Drop down menu

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

söndag 17 maj 2015

Nya böcker köpta av en bloggerska (bookhaul #4)

För någon vecka landade det ett paket hemma hos mig! Paket kommer ifrån bokbloggerskan Steffi som bloggar på bokcirkeln! Hon var hur trevlig som helst och det var inga problem alls med att få böckerna, så jag rekommenderar henne varmt! Du kanske ska kika in på hennes blogg? Ett plus är ju att böckerna var som olästa och i superbra skick. (och det superbra priset) Men nu ska jag självklart visa böckerna som jag köpte :)
 
 
  • En sekund i taget av Sofia Nordin (#1)
  • Spring så fort du kan av Sofia Nordin (#2 , dock fristående fortsättning)
  • Som om jag vore fantastisk av Sofia Nordin (#3 och även den är fristående)
  • Stjärnmärkt av Jessica Spotswood (#2 i Systrarna Cahill - serien)
 
 
Här har jag en komplett serie , som det bara är att sätta tänderna i! Skrev om den här serien i det här inlägget, och då var det lite tveksamt om jag skulle köpa dem. (men har ju köpt hela Engelforstrilogin efter inlägget, samt fått första boken i Legend..) Men köpta blev dem! Hoppas att dem är bra - har dock inte för mycket förväntningar. De här böckerna är förövrigt dystopier. Tycker dystopier känns lite uttjatat, eller så har jag helt enkelt inte älskat dem någon gång. (Eller Maze Runner serien är väll den enda som jag inte gillat så där helt hundra, det är väll de som påverkat mig lite negativt, då dem var de senaste dystopierna jag läste..)
 
Tror jag kommer läsa böckerna i "rätt" ordning trots att de andra delarna är fristående, det känns mest rätt. Så här står det på baksidan på första boken i serien:
 
"Febern har dödat hennes familj, alla i skolan och resten av samhället. Hedvig lämnar allt och ger sig av. Hon måste bort. På gatorna ligger döda kroppar och motorvägen är full av krockade bilar. Hon är ensam kvar i världen. Eller finns det någon annan där ute?"
 
 
Stjärnmärkt ingår i ännu en serie som jag velat läsa ett tag! Har varken första eller sista boken, men när jag såg den andra boken i trilogin för ett bra pris så högg jag till! Så nu behöver jag åtminstone första boken i serien, Farlig förmåga, för att kunna sätta tänderna i boken här ovan. Vad jag vet ska den här serien vara bra. Tror det är fantasy och häxor, ingen dystopi i alla fall. Får se om jag gillar det!
 
 
Ett plus är ju i alla fall de snygga omslagen till serien! Kolla bara på den här ovan ♥•♥ De är så vackra, och jag själv älskar när solen är med på bilder, som på denna. It's fabulous.
 
Har ni läst några av de här böckerna? Vad tyckte ni om dem? Några ni vill läsa?
 
 

10 kommentarer:

  1. Jag har läst Stjärnmärkt och tyckte mycket om trilogin :)

    SvaraRadera
  2. Jag har också läst Farlig förmåga och Stjärnmärkt, men inte den sista boken. Jag gillar i alla fall de två böckerna jag har läst. Särskilt den första boken var superbra! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad bra & kul! :) Hoppas att jag gillar dem med!

      Radera
  3. Läste för inte så länge sedan den avslutande delen i Systrarna Cahill-trilogin och tyckte att den var riktigt bra! :)

    Sv: Ja, serien består minst utav 4 delar (det har jag i alla fall fått för mig). Annars hade det nog varit ett väldigt konstigt slut (den i Sovarna alltså)... ;) Har du läst Dödsritten och Frost-trilogin (Vargarna i Mercy Falls) av Stiefvater? Rekommenderas annars!! :D kram <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad kul! :D

      Haha, okej! Jo, enligt Maggies hemsida så verkar det vara en fjärde bok på gång! ;) My baaad. Nej, jag har inte läst något annat av Stiefvater, förutom Kretsen! Men ska försöka införskaffa mig de resterande delarna i serien! :) Ska kolla upp böckerna du rekommenderar! :D / kraam <3

      Radera
  4. Sv: Eller hur?! Så himla härligt! Vem tackar inte ja till en liten semester till Italien? Förstår att du är avundsjuk... ;)

    Ja, det om något ska bli skönt. Är så trött på allt pluggande och all denna stress. Åttan har varit en hetsig tidsperiod. Enligt några källor i min skola är åttan det tuffaste året i högstadiet, så tur att det snart är avklarat ;) Däremot vill jag samtidigt inte att terminen ska ta slut, för det betyder att det är ett år närmare min skolas eventuella nerläggning :( För ja, jag går på Grennaskolan <3

    Jag ska faktiskt på semster igen nu i sommar - och igen. Först med min mormor till London och sedan (troligtvis) men min morbror och mina kusiner till Spanien där de bor. Yay! :D Jag håller tummarna med dig Hannah! Oc tack så mycket, det hade jag :D
    Kramisar <3

    PS. Insåg nu att det var ett väldigt långt svar... Onödigt långt svar. DS.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahha, jaa jag är avundsjuk! ;)

      Ja, usch! We need summer now! Jaså, det visste jag inte! Då väntar jag mig en jobbig period efter sommaren D: VET DU, min skola ska också läggas ner! :/ Eller ja, själva högstadiet ska det! Medans 1-6 kommer gå kvar. Fast alltså det är lite komplicerat, men en friskola ska startas där jag bor, så kommer kunna gå kvar i samma "by" i alla fall. :) (och kommer gå kvar på samma skolområde förövrigt, för friskolan ska hyra byggnad av kommunen, haha)

      Gud vad fuskigt! Spanien är verkligen underbart! I London har jag aldrig varit dock! Kul att du hade kul! :D

      Haha, och mitt svar blev nog onödigt långt med! Du är inte ensam.. kraam <3

      Radera
  5. Hejsan Hannah!
    Ditt inlägg var helt fantastiskt, det var vänligt av dig att nämna fina ord om mig och min blogg. Det uppskattar jag verkligen. Riktigt kul att du gillade böckerna och deras "skick", som jag nämnt förut tar jag mycket hand om mina böcker. :)

    Jag måste säga att du verkligen fick till bilden på de alla böckerna, ditt inlägg blev jätte bra. :)
    Det är verkligen roligt att jag fått en ny bokvän! :)

    Du undrade om jag har Goodreads och det har jag. Absolut.
    Du kan finna mitt namn på: Steffi Sucio

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Steffi!
      Hihi, kul att det uppskattades! :D Tyckte det var självklart! Haha, ja det är bra att du är snäll mot dina böcker ;) Det försöker jag med förövrigt, även om pocketarna brukar brytas och sånt..

      Haha, tack! Vet inte om jag blev så nöjd själv, men jätte glad att du tycker det <3 Jaaa, detsamma! :D

      Jag har skickat en förfrågan till dig på goodreads nu,
      kraam! :D <3

      Radera

Här kan du lämna en söt liten kommentar! ♥ Det kan vara saker som att du gillade inlägget, någon bok som verkar intressant, ett boktips, jag har ett tips till din blogg eller om det är något som ser konstigt ut eller inte funkar. Feel free to write, om vad som helst. För lite längre frågor eller något annat kontakta mig på : Hannah.blogg14@gmail.com , annars går det i kommentar! :) PS. Kryssa i "AVISERA MIG" för att få ett mail när jag svarat på din kommentar!

Du gillar kanske även:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...