Drop down menu

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

torsdag 12 mars 2015

Efterlängtade böcker - mina #1

 
Ett oemotståndligt begär (Heather Wells #1) av Meg Cabot
Håll huvudet kallt (Heather Wells #2) av Meg Cabot
 
Som jag skrev för ett tag sen läste jag boken Håll huvudet kallt av Meg Cabot, men mamma och jag valde att lämna tillbaka den på bibblan, då den inte var i något trevligt skick. (och mamma var rädd att det var vägglöss i den, då det var något svart)
 
~
 
Nu har min kära pappa dock köpt böckerna åt mig, som var dem sista nya böckerna som såldes i Sverige, i alla fall hos Akademibokhandeln! Rätt coolt att man fick tag på dem!
 
Men jag har ett problem. Jag hade kommit 204 sidor in i boken, men nu vet jag inte om jag ska läsa om den eller fortsätta där jag var, men då det är en deckare funderar jag på att läsa om. Men ändås tvekar jag. Så nu vill jag ha era råd, skulle ni läst om eller inte? Minns lite i alla fall, men liksom det är ju en deckare ändå.
 
Problem: avklarat! Jag valde helt enkelt att läsa om boken, och har redan hunnit 169 sidor in i boken, snart i kapp där jag slutade läsa förra gången!
 
Ps: Har mina bokrea böcker (utöver de 2 jag skrev om nu!) och födelsedagsböcker att visa någon dag! :) håll utkik! Ska bara ta mig i kragen och ta kort på de.. sen en ett antal recensioner att skriva.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna en söt liten kommentar! ♥ Det kan vara saker som att du gillade inlägget, någon bok som verkar intressant, ett boktips, jag har ett tips till din blogg eller om det är något som ser konstigt ut eller inte funkar. Feel free to write, om vad som helst. För lite längre frågor eller något annat kontakta mig på : Hannah.blogg14@gmail.com , annars går det i kommentar! :) PS. Kryssa i "AVISERA MIG" för att få ett mail när jag svarat på din kommentar!

Du gillar kanske även:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...