Drop down menu

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

torsdag 19 mars 2015

Trailer - Paper towns

För andra gången för idag blir det ett inlägg med en video! Denna gång tänkte jag länka till en ny trailer, som kom ut idag. Gissa vilken? Om du tänkte på trailern till Paper Towns (sv. Pappersstäder) så hade du helt rätt! Det är en filmatisering på boken Paper Towns av John Green! Se trailern här:
 
 

 
 
Jag vet inte riktigt vad jag tycker. Skådespelarna för Quentin och Margo är inte riktigt som jag tänkt mig, men till TFiOS gillade jag inte heller skådespelarna från början .. men nu gillar man dem jätte mycket! Så i slut ändan kommer det nog bli bra. Kommer garanterat se filmen! Läs min recension på boken här. Som jag förövrigt gillade!

Kommer ni se filmen? Vad tyckte ni om trailern? Gillade ni boken?
 
 

2 kommentarer:

  1. Tyckte boken var bra även om jag gillade "Looking for Alaska" betydligt mer och faktiskt hellre hade sett den bli film först. Men jag kommer definitivt att se "Paper Towns".

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag gillade i alla fall Paper Towns! Har inte läst Looking for Alaska än, så kan tyvärr inte avgöra vilken som är bäst! :) haha. Men tycker att det är kul att Greens böcker blir filmatiserade överhuvudtaget. /kram!

      Radera

Här kan du lämna en söt liten kommentar! ♥ Det kan vara saker som att du gillade inlägget, någon bok som verkar intressant, ett boktips, jag har ett tips till din blogg eller om det är något som ser konstigt ut eller inte funkar. Feel free to write, om vad som helst. För lite längre frågor eller något annat kontakta mig på : Hannah.blogg14@gmail.com , annars går det i kommentar! :) PS. Kryssa i "AVISERA MIG" för att få ett mail när jag svarat på din kommentar!

Du gillar kanske även:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...