Drop down menu

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

måndag 9 mars 2015

Mini Series Banners / Mini Book Banners

Hej på er! I helgen satt jag och trixade lite på min data, vilket blev resultatet av två stycken mini series / books banners. Som jag tänkte dela med mig till er, på ett villkor att ni länkar till min blogg. Antingen kopierar ni html-koden .. eller så kopierar ni bilden och om ni har blogger kan ni välja en bildlänk (dit bilden länkar) när ni lägger dit bannern på bloggen.
 
Med mini series/books banners menar jag sådana här:
 
 
Det här är första gången jag gjort något liknande, så var beredda på att det kanske inte blir världens bästa banners, de är också några små små px större än dem vanliga, som man hittar på bloggen Imlovingbooks. Men man märker det inte så mycket. Och eventuellt kan man fixa till det själv om man nu vill. Det är helt okej! :)
 

   1. The Raven Cycle  (sv. Kretsen) by Maggie Stiefvater 
 
 
The Raven Cycle by Maggie Stiefvater
<a href="http://drawreadandtakeaphoto.blogspot.se" title="The Raven Cycle by Maggie Stiefvater"><img src="http://i61.tinypic.com/24ozsk1.png" alt="The Raven Cycle by Maggie Stiefvater" title="The Raven Cycle by Maggie Stiefvater" /></a>
 
 
   2. Eleanor & Park (sv. Eleanor & Park) by Rainbow Rowell
 
 

Eleanor & Park by Rainbow Rowell
<a href="http://drawreadandtakeaphoto.blogspot.se" title="Eleanor & Park by Rainbow Rowell"><img src="http://i61.tinypic.com/ofydlx.png" alt="Eleanor & Park by Rainbow Rowell" title="Eleanor & Park by Rainbow Rowell" /></a>




 
 
 
 
 
 
 
Ja, det var vad jag åstadkom den här gången. Någon bra mini serie banner för Kretsen har jag inte hittat, så den bannern är jag stolt över! Tror jag sett Eleanor & Park som mini book banner en gång, men kände för att göra en egen!
 
 
Hur blev det tycker ni? Någon ni kommer låna? :) Skulle vara jätte kul i så fall! Kan säga er att det var ett jäkla göra med scroll-boxarna. Hatar verkligen blogger ibland.. Kan inte bara vara jag :') haha! Ska svara på era fina kommentarer på mitt senaste inlägg(stafettinlägget), tack så mycket för dem! ♥ Om ni inte vet hur man lägger dit en banner på eran blogg.. kommentera det så hjälper jag dig. Eller eventuellt gör ett inlägg med hjälp! Man kopierar i alla fall texten i scroll-boxarna för att få en html-kod, som behövs för ex. blogg.se! Är enklast på blogger också.



 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna en söt liten kommentar! ♥ Det kan vara saker som att du gillade inlägget, någon bok som verkar intressant, ett boktips, jag har ett tips till din blogg eller om det är något som ser konstigt ut eller inte funkar. Feel free to write, om vad som helst. För lite längre frågor eller något annat kontakta mig på : Hannah.blogg14@gmail.com , annars går det i kommentar! :) PS. Kryssa i "AVISERA MIG" för att få ett mail när jag svarat på din kommentar!

Du gillar kanske även:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...