Drop down menu

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

måndag 28 december 2015

Födelsedagstävling hos Rebecca

Det känns som att jag på senaste tiden tipsat om massor av tävlingar och utlottningar. Ehhh. Men jag kan inte tänka mig att det skulle vara så negativt för er? För ja, de flesta tävlingar hittar jag faktiskt till genom andra bokbloggar än den som håller i själva tävlingen. Och.. vem älskar inte tävlingar?
 
 
Denna gång är det Rebecca på Bokintresse som håller i en tävling där 3 lyckligt lottade personer kan vinna hela trilogin Eldbunden av Ylva Lee Lindell. Vet dock inte vad den handlar om, känns dock som att det är åt fantasi / dystopi hållet! = jag är på! Tävlingen går ut på att DU får chans att samla ihop så många poäng som möjligt som sen omvandlas till lotter. Av allas lotter drar hon sen 3 vinnare. Tävlingen avslutas 9/1. Lycka till alla! Och stort grattis till 2 år Rebecca! ♥
 
 
 

7 kommentarer:

 1. Tack så mycket! 🙂😊❤

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, inga problem! :)♥ Glöm inte min extra poäng nu ;) Och hoppas verkligen nu att några fler hittar till din tävling!

   Radera
  2. Det är sista anmälningsdagen idag och vad jag kan se så har du inte svarat på kluringen än, bara påminna ifall du glömt eller ifall det blivit något strul med din kommentar. :)

   Radera
  3. Ojoj! Juste! Jodå, kluringarna har jag funderat över och kommit fram till några. Ska försöka mer nu, och lämnar sen in min kommentar! Tack för påminnelsen kära du <3

   Radera
 2. Grattis du kom tvåa i tävlingen! Jag mejlar dig imorgon med mer info! :) <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Såhär liiite sent, men tack fina du! :D <3

   Radera

Här kan du lämna en söt liten kommentar! ♥ Det kan vara saker som att du gillade inlägget, någon bok som verkar intressant, ett boktips, jag har ett tips till din blogg eller om det är något som ser konstigt ut eller inte funkar. Feel free to write, om vad som helst. För lite längre frågor eller något annat kontakta mig på : Hannah.blogg14@gmail.com , annars går det i kommentar! :) PS. Kryssa i "AVISERA MIG" för att få ett mail när jag svarat på din kommentar!

Du gillar kanske även:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...