Drop down menu

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

måndag 7 december 2015

So many .. choices

Jag håller för tillfället på och skriver en recension på Sarah Dessens "Allt och lite till". Inlägget kändes väldigt rörigt och jag ville att man skulle se den sista delen lite mer, där jag sammanfattar mina åsikter. Typ, ha de i ett annat teckensnitt, så att det sticker ut lite. Har till och med laddat ner massa nya fonts från dafont.com, men det blev sådär. Lite för plottriga.

Men nu har jag hittat några typstilar som jag gillar, och fixat och trixat lite. (det där lät väldigt klyschigt..) Det går att ha den där sammanfattningen på så många olika snygga sätt. I mitten eller till höger. Med någon färg framför stycket, eller i ett helt annat typstil. Jag blir snurrig av det. För jag vet inte vad jag ska välja. Här är lite hur jag testat:

Det här var den första jag gjorde, och alltså, faktiskt ganska snygg.
Känns lite för plottrig..
Ganska fint typsnitt. Enkelt.

Gillar inte stilen, för det känns mer som ett citat från en bok, men ganska snyggt att det ligger nästan kant i kant med sidan av inlägget... om ni fattar. Man SKULLE också kunna ha det här stuket av text om man vill citatera något. Tror faktiskt jag fått inspiration från någons blogg med den röda rektangeln. Så tack till dig i såfall!
Här är det i stället röd figur + i mitten och inte lika bred text. (jämfört med ovan) Det är hyfsat snyggt det med. Man skulle också kunna ta denna typstil till layouten här ovan.

Så, rent ut sagt. För många olika val! Men tror nästan på den näst sista röda, med typsnittet på den nedersta. Eller om jag bara ska skippa den där röda figuren helt och hållet. Kanske något annat annars? Har ni några åsikter? Är helt öppen för hjälp och tips, haha. Förövrigt ett ganska värdelöst inlägg, men nu vet ni ju att jag lever i alla fall och ATT jag skriver och arbetar på bloggen, även om det inte kommer upp några nya inlägg eller märks ... 

2 kommentarer:

  1. Jag gillar mat den näst understa. Jag tycker det är snyggt med den röda rektangeln, det ser proffsigt ut. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh, tack för din åsikt! Och kul att du hittat hit :) Jo, det är kul med något som sticker ut lite. (speciellt om det ser proffsigt ut) Om jag kör på rektangeln, så tänkte även jag att jag byter färg vid varje recension, så att det matchar med omslaget. /juliga kramar!

      Radera

Här kan du lämna en söt liten kommentar! ♥ Det kan vara saker som att du gillade inlägget, någon bok som verkar intressant, ett boktips, jag har ett tips till din blogg eller om det är något som ser konstigt ut eller inte funkar. Feel free to write, om vad som helst. För lite längre frågor eller något annat kontakta mig på : Hannah.blogg14@gmail.com , annars går det i kommentar! :) PS. Kryssa i "AVISERA MIG" för att få ett mail när jag svarat på din kommentar!

Du gillar kanske även:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...