Drop down menu

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

torsdag 31 december 2015

Gott nytt år - 2016!!

Hej hej! Ville bara titta in en snabbis och önska er alla, både bokbloggare och vanliga bloggare, ett riktigt gott nytt år! Nu får vi hoppas att vi kommer läsa massa underbara böcker, och att vi får vara med om massa skoj. 2016 ska bli bäst!! (Är förresten riktigt glad att jag hann med att recensera alla böcker som lästes, ni har kanske sätt att det kom upp 2 recensioner idag, och då slipper jag tänka på dem mer. = nya tag på den fronten!)

PS. Ingen som känner sig sugen på att ta över Boktyckes / Hannah & Janas läsutmaning 2016? Jag hoppas innerligt att någon vill - skulle vara så tråkigt om den efter två (?) hela år går förlorad. OM - kommentera isåfall!

Vi hörs antagligen imorgon, då med en sista uppdatering om hur det gick med årets mål, och vad dem nya målen blir. HÄR kan ni förresten så vilka böcker som jag gillade mest under 2015. Kram!!


new year 2016 wallpaper

 
 
 
SÅ fyndig!!


2 kommentarer:

  1. Ingen som anmält intresse att ta över Läsutmaningen 2016?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad jag vet, så har ingen visat intresse än, tyvärr. Men många vill att den här läsutmaningen ska leva vidare även iår!! (Inklusive mig) Du är inte möjligen intresserad? :) Kan isåfall höra med Jana hur det ligger till! /kram!!

      Radera

Här kan du lämna en söt liten kommentar! ♥ Det kan vara saker som att du gillade inlägget, någon bok som verkar intressant, ett boktips, jag har ett tips till din blogg eller om det är något som ser konstigt ut eller inte funkar. Feel free to write, om vad som helst. För lite längre frågor eller något annat kontakta mig på : Hannah.blogg14@gmail.com , annars går det i kommentar! :) PS. Kryssa i "AVISERA MIG" för att få ett mail när jag svarat på din kommentar!

Du gillar kanske även:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...