Drop down menu

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

söndag 6 december 2015

Köpa Harry Potter?

Hej alla! Idag så är det andra advent, och Julen närmar sig med stora kliv. Jag har i princip inte heller börjat skriva på min önskelista... för att jag vet inte vad jag ska skriva? Någon mer som har det problemet? Det ekar typ tomt i mitt huvud.

Böcker kan jag ju självklart önska mig, men det känns inte kul att bara önska sig det och så är det så att jag inte kommer på några speciella böcker. För jag har redan många som jag vill läsa i olästhögen här hemma. Så där ekar det lite tomt också.

Men - det är en serie som jag vill läsa. Och kanske borde. För alla älskar den serien och läser om och läser om och läser om den. LOVA att inte skrika på mig nu. Men, det är så att jag har faktiskt inte läst en enda bok om Harry Potter eller sett filmerna. Skriker ni nu? Haha. Böckerna känns så långa, och nej, det har bara inte blivit av. Trots att några av mina icke-läsande vänner t.o.m. läst vissa i serien. SÅ, jag funderar på att önska mig första boken i julklapp. Heeh. Vilket format är det som gäller på svenska? Är det bara i kartonnage som de finns? Och om det finns flera, vilket av formaten rekommenderar ni?

 
Dvs. är det dem här formaten som ni alla har dem i?
 
 
OCH, har ni några tips på vad man mer kan önska sig? Något som man BARA borde ha? Eller en bok som jag verkligen verkligen borde skriva upp? Kom med massa förslag bara! Eller så kan ni ju alltid bara berätta om lite av vad ni önskar er, så jag får lite inspo. Haha! kramizar
 
 

12 kommentarer:

 1. Tycker du ska ge Harry Potter en chans det är ju för en anledning den är så populär :P
  Hmm gillar du romans och orkar läsa på engelska tycker jag du ska läsa Kindred Hearts av Rowan Speedwell :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja precis! Serien kan ju inte vara alldeles för dålig ;)

   Jaa, jag gillar romans! Men jag är inte den bästa på att läsa på engelska, har precis börjat med den biten.. men tack så mycket för tipset i alla fall! Verkar spännande att det är lite mer förr i tiden, så ska absolut ta åt mig tipset till framtiden! O kul att du hittat hit! :D

   Radera
 2. Men jaaaa! Önska dig Harry Potter! Och ja, det är de där utgåvorna alla har, men de ska ju alla ges ut på nytt nu med underbara illustrationer så du kunde ju också önska dig första delen som sådan ;D enda dåliga då är väll att man inte riktigt har lika mycket frihet att tänka allting själv och det tar minst ett år innan uppföljaren kommer .... själv önskar jag mig lite lyxigare böcker i julklapp, vinyler och tv-serier. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! Det är dags nu va? ;) Jo, har sett att många vill ha de där illustrerade utgåvorna, men jag tycker det känns som att det är en mer barnbok? Och att allt inte kommer vara med i den... Då det skiljer typ 100 sidor emellan den och de vanliga. Så känns säkrast att börja med den utan bilder, haha. Och då vet jag :) // kramar till dig! <3

   Radera
  2. Jag tror nog inte att de har något borta, utan att texten istället är mindre och typ i staplar ..? Men förstår absolut att den kan kännas lite "barnsligare" med illustrationer :)

   Radera
  3. Aha okej! Om jag verkligen gillar serien sen, så kan jag nog absolut införskaffa mig den också, haha ;)

   Radera
 3. Jag började inte läsa Harry Potter förens nu i december, och jag är snart 24 ;) Så du är inte ensam! Jag har bara läst ettan och tvåan men jag älskar dem så förstår varför de är så sjukt omtyckta av alla :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, okej! Det känns ju bra, då jag är några år yngre ;) Åh, vad bra! Det värsta är att det kommer att vara så himla nervöst att börja läsa, den där pressen om att man verkligen vill älska boken! kram!

   Radera
 4. Mamma har dem i den upplagan och det är dem jag har läst hela mitt liv. Dock flyttar jag hemifrån snart och tänker önska mig den engelska i pocketform. Jag tror de finns på svenska i pocket också... om du gillar fantasy så rekomederar jag att läsa någon av Neil Gaimans böcker, så bra och inte så långa!

  Btw asfin header! Har du ritat illustrationerna själv?:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Amanda! Kul att du hittat hit! :) Okej, tack då vet jag! Vad jag sett, så har jag faktiskt inte sett dem i någon annan utgåva en kartonnage, men då finns det kanske i pocket också? Neil Gaiman ska jag lägga på minnet, tack! :)

   Åhh, tack så mycket! :D <3 sånt är guld! Nej, tyvärr så har jag inte det. Utan hittat dem på google bilder, haha.(klippte dock in dem själv) Skulle självklart vara såå mycket roligare om man kunde det själv ... /kram & god jul i förskott!

   Radera
 5. Åh du måste läsa Harry Potter ju! :D <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. hahaa, jaa! Det börjar kännas så :D <3 kram på dig!!

   Radera

Här kan du lämna en söt liten kommentar! ♥ Det kan vara saker som att du gillade inlägget, någon bok som verkar intressant, ett boktips, jag har ett tips till din blogg eller om det är något som ser konstigt ut eller inte funkar. Feel free to write, om vad som helst. För lite längre frågor eller något annat kontakta mig på : Hannah.blogg14@gmail.com , annars går det i kommentar! :) PS. Kryssa i "AVISERA MIG" för att få ett mail när jag svarat på din kommentar!

Du gillar kanske även:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...