Drop down menu

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

onsdag 30 december 2015

15 bokfavoriter som lästes under 2015

Sandra på Snowglitter valde att skapa ett inlägg med dem 15 bästa böcker som hon läst under året (som en liten tag kan man säga!), och andra bokbloggare var inte sena att hänga på! Så här sitter nu jag, och tänkte också köra, för att jag vill liksom. Kommer dock imorgon eller inom de närmaste dagarna skriva ett inlägg om hur det gick med målen för året 2015, samt skriva om målen jag sätter för det kommande året. Men med detta inlägg så slipper jag i det kommande inlägget skriva så mycket om vilka böcker som var bäst, och det känns skönt. (så att inlägget inte blir för långt)
 
PS. Vill påminna om Läsutmaning 2015!! Börjar bli dags att checka igenom era listor.  (Recensioner skrivna efter 31:a December kommer inte gällas!) Jana har skrivit om det HÄR. Vi söker även efter en frivillig person som kan tänkas vilja hålla i den här utmaningen nästa år, så klicka er in vetja!
 
Här kommer mina 15 bästa böcker, utan någon inbördesordning & klicka nedan respektive bok för att komma till dess recension, för att kanske få förståelse VARFÖR just den var så bra!:
 
 
Nya kontakter Född fenomenal Anna och den franska kyssen
 Här & här & här
Avdelning 73 (Emma Sköld, #4)
 Här & här & här


 
I dödens stad (Maze Runner, #3)Djupa RoSökaren (Mickey Bolitar, #3)
Här & här & här
Det är dags att inte freaka uthttp://drawreadandtakeaphoto.blogspot.se/2015/12/julkalenderbloggstafett-lucka-23.html
  
Det är väl på ett ungefär de bästa böckerna jag läst! Alla älskar jag inte, men de har något som jag verkligen gillar med dem i alla fall! Något som kanske gör att jag minns de lite extra. Medan vissa minns jag knappt överhuvudtaget, men älskade verkligen när jag läste dem. Sammanlagt en blandning mellan contemporary, fantasi, dystopi, deckare, thriller, vänskap och kärlek!
 

2 kommentarer:

  1. Kul att se dina favoriter :) Jag tyckte mycket om Född fenomenal också! Nya kontakter läste jag 2014, Kinsella är alltid rolig.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, vad bra! :) Nya kontakter var min första Kinsella-bok, men den fick mig verkligen på fall. Kram!

      Radera

Här kan du lämna en söt liten kommentar! ♥ Det kan vara saker som att du gillade inlägget, någon bok som verkar intressant, ett boktips, jag har ett tips till din blogg eller om det är något som ser konstigt ut eller inte funkar. Feel free to write, om vad som helst. För lite längre frågor eller något annat kontakta mig på : Hannah.blogg14@gmail.com , annars går det i kommentar! :) PS. Kryssa i "AVISERA MIG" för att få ett mail när jag svarat på din kommentar!

Du gillar kanske även:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...