Drop down menu

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

tisdag 8 december 2015

Julutlottning - yay!

Hej alla så här på kvällskvisten! För tillfället känner jag mig väldigt aktiv här, haha. Jag hoppas att ni uppskattar det! Denna gång ska jag tipsa om en julutlottning som Jamie på bloggen bokugglor / En blogg för bokugglor (är inte helt säker vilken av dem, förlåt!) håller i.

Såhär till jul så har Jamie ordnat en utlottning där man kan vinna valfria böcker för max 200 kronor på bokus! Vem är inte på? Tävlingen avslutas den 15 / 12 (eller ja, vinnaren dras då, så  anmäl gärna innan det antar jag) så att den lyckliga vinnarens paket hinner komma fram tills julafton! Klicka på länken i början för att komma till inlägget där du anmäler dig  ↑   good luck y'all

 
Denna fina bild är lånad från Jamies blogg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna en söt liten kommentar! ♥ Det kan vara saker som att du gillade inlägget, någon bok som verkar intressant, ett boktips, jag har ett tips till din blogg eller om det är något som ser konstigt ut eller inte funkar. Feel free to write, om vad som helst. För lite längre frågor eller något annat kontakta mig på : Hannah.blogg14@gmail.com , annars går det i kommentar! :) PS. Kryssa i "AVISERA MIG" för att få ett mail när jag svarat på din kommentar!

Du gillar kanske även:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...