Drop down menu

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

lördag 26 december 2015

God jul & hårda klappar

God jul på er! Jag ber så hemskt mycket om ursäkt, men hade inte tiden eller orken att slänga in ett inlägg här och önska er en fin jul, så NU kom det! Bättre sent, än aldrig.. visst?
 
Jag tänkte visa dem hårda klappar som jag fick i julklapp. 3 stycken böcker totalt fick jag, och det var dem jag önskade mig. Nu i efterhand så har jag kommit på MASSA fler som jag velat haft, haha. Men jaa, det kommer fler tillfällen. På bilden så är några av de andra grejerna som jag fick med. En sån där liten hint, för de som vill veta! (Fick även bl.a. pyjamasar och myskläder och en pyssellåda!)
 
 
Böckerna är:
- Harry Potter och de vises sten av J.K. Rowling
- Drömtjuvarna #2 av Maggie Stiefvater
- Fallen ängel #1 av Becca Fitzpatrick (har tvåan)
 
 
 
Funderar dock på att reklamera Fallen ängel då den var skadad vilket ni kan se här nedan:
 
 
 
Liksom, hela det nedersta hörnet är pajat och vikt, den har typ gått av trots att den sitter kvar. Då den är kartonnage så är även omslaget avskaft där. Känns lite petigt faktiskt att byta då den fortfarande GÅR att läsa. Men ja, när en boken är NY, så vill man ju ha den i ett fint skick. Vet att Cdon en gång skickade ut ett nytt + att jag fick behålla det fula också. (Kanske göra en tävling nån gång med den fina?) Vad skulle ni gjort nu? Reklamerat eller inte? Kan iaf prata med bokus.
 
 
Avslutar detta inlägg med att visa mina "fina" julnaglar. Var lite stressad när jag gjorde dem, så det fick bli sådär enkelt. Klockan är ett klistermärke som jag satt på och sen tagit transparent lack uppepå. Klistermärkena sitter inte precis som berget, men de har faktiskt, föga överraskande, inte lossnat än. Om nån undrar vad jag fått dem ifrån, så är svaret att jag vet inte, då jag fått de av en kompis :)
 
Hoppas nu att alla haft en fin jul med familj & vänner, med god mat och några fina klappar! ♥

8 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ja, verkligen! Väldigt tacksam :)

   Radera
 2. Jag skulle reklammera, jag gjorde det en gång med en bok jag beställde från bokus och då fick jag en ny gratis och jag fick behålla den gamla. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är reklamerad och utläst nu, haha! Fick dock inte behålla den skadade :/ Tänkte, man kan ju alltid tävla ut det fina exemplaret >.>

   Radera
 3. Fina julklappar, hoppas du kommer gilla dina nya böcker :)

  SvaraRadera
 4. Åh, det är det jag saknar med att inte få julklappar längre. BÖCKER!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, åhh! Men man kan väl aldrig bli för gammal för julklappar? ;)

   Radera

Här kan du lämna en söt liten kommentar! ♥ Det kan vara saker som att du gillade inlägget, någon bok som verkar intressant, ett boktips, jag har ett tips till din blogg eller om det är något som ser konstigt ut eller inte funkar. Feel free to write, om vad som helst. För lite längre frågor eller något annat kontakta mig på : Hannah.blogg14@gmail.com , annars går det i kommentar! :) PS. Kryssa i "AVISERA MIG" för att få ett mail när jag svarat på din kommentar!

Du gillar kanske även:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...