Drop down menu

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

tisdag 15 juli 2014

Dear sun, please come out & start to shine.

Idag har jag inte gjort så mycket.. vädret är si o sådär .. inte mycket till sol i alla fall! Men man har mest varit inne, och hunnit läst ut en till bok, Den rätta attityden (på ungefär 1 dag) Som det kanske kommer en recension på senare, men har fått den av en bokklubb.. så den går nog endast att köpa på engelska, om det inte möjligtvis finns på blocket eller liknande!
 
Biblioteket där jag bor har stängt i lite mer än en månad på sommaren, så för att kunna låna böcker får man åka till en annan håla där biblioteket har öppet! Och bibblan där jag bor och i den andra "hålan" är ungefär synkade.. så man kan låna på en och lämna tillbaka på en annan och så..
 
I alla fall, så var min mamma & morfar och hämtade ut en bok som jag stått i kö på, och boken är Visning pågår av Sofie Sarenbrandt. Kan berätta att det är en deckare, och #3 delen i en serie. Fast det är egentligen en fristående fortsättning, men enligt mig borde man läsa dem i ordning.
 
 
 
Dagens outfit
Ett linne med helt underbar blå färg - New Yorker
Mina vanliga svarta byxor - Vero Moda
& ett kors halsband .. från typ glitter tror jag.
 
Uppdatering: såg nu att jag har heeelt fel tid på alla mina inlägg.. för att den är inte inställd på automatisk och har inte skrivit in rätt tid! >.< my baaad. men så ni vet, från o med nu kommer tiden stämma även fast det inte spelar så stor roll.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna en söt liten kommentar! ♥ Det kan vara saker som att du gillade inlägget, någon bok som verkar intressant, ett boktips, jag har ett tips till din blogg eller om det är något som ser konstigt ut eller inte funkar. Feel free to write, om vad som helst. För lite längre frågor eller något annat kontakta mig på : Hannah.blogg14@gmail.com , annars går det i kommentar! :) PS. Kryssa i "AVISERA MIG" för att få ett mail när jag svarat på din kommentar!

Du gillar kanske även:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...