Drop down menu

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

måndag 7 juli 2014

I'm the winner ... almost

Jag är så glad. Jag kom 3:a i Elviras boktävling, där man hade chans att vinna de 3 första delarna i the mortal instruments eller boken "Inte vem som helst" av Nina Lacour!
& jag valde serien The Mortal Instruments.. då de inte finns på bibblan där jag bor.. och snart kommer hem de hem i min brevlåda!! :DD Jag är så glad, ett stort tack till dig Elvira! För hade för mig att du bara skulle ha 2 vinnare.. och jag lyckades bli en tredje vinnare. ♥
 
 
 
Ska bli väldigt spännande att läsa de, då de har fått blandade recensioner.. och ska såklart se filmen när jag läst ut den första delen! Ska ta och kolla om den finns på swefilmer nu.
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna en söt liten kommentar! ♥ Det kan vara saker som att du gillade inlägget, någon bok som verkar intressant, ett boktips, jag har ett tips till din blogg eller om det är något som ser konstigt ut eller inte funkar. Feel free to write, om vad som helst. För lite längre frågor eller något annat kontakta mig på : Hannah.blogg14@gmail.com , annars går det i kommentar! :) PS. Kryssa i "AVISERA MIG" för att få ett mail när jag svarat på din kommentar!

Du gillar kanske även:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...